19 Ιανουαρίου 2015

BINTEO-Επικός Βορίδης: Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά!

Η φράση του Μάκη Βορίδη «η δική μας η γενιά, τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά» άναψε νέες φωτιές ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ της Κυριακής, ο υπουργός Υγείας παραβρέθηκε σε προεκλογική εκδήλωση στον Ασπρόπυργο.

«Στη γενιά τη δικιά μας έπεσε το βάρος της επιλύσεως σειράς μεγάλων χρόνιων προβλημάτων που συσσωρεύονταν στον τόπο. (...) Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη βρίσκονται σε μεγάλη δυσκολία. Υπάρχουν άνθρωποι θυμωμένοι στη δικιά μας τη γενιά», είπε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η δικιά μας η γενιά, τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ό,τι κι αν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή».

Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Αττική τόνισε πως στις εκλογές της Κυριακής οι ψηφοφόροι δεν θα διαλέξουν κόμμα ή οικονομικό πρόγραμμα. «Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση, ανάμεσα σε δυο κόσμους, στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, στις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ


Τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας προκάλεσαν την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη μέσω twitter.