04 Ιανουαρίου 2015

Ενοχλήθηκαν οι αριστεροφασίστες από την κάπα του τσολιά.. που να δούνε και την πο@τσα του

Χαμός στο διαδίκτυο από την δημοσίευση της είδησης ότι λόγω του κρύου ακόμη και οι τσολιάδες της προεδρικής φρουράς κάνουν με κάπα τη βάρδια τους στον Άγνωστο Στρατιώτη και στην Ηρώδου Αττικού. (Αριστεροφασίστες) Αναγνώστες, σαν έτοιμοι από καιρό βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη χρησιμότητα του θεσμού, αλλά και της στράτευσης γενικότερα, και να βγάλουν απωθημένα.

Πολλοί έκαναν λόγο για φασιστικό κατάλοιπο και μιλώντας εξ ονόματος ...Τσίπρα δεσμεύτηκαν για κατάργηση της φρουράς. Άλλοι ανταπέδωσαν με χαρακτηρισμούς για απάτριδες και... Ελληνοπακιστανούς.

Ένα διέφυγε από όλους. Το κρύο είναι τόσο τσουχτερό που οι τσολιάδες ...παρανόμησαν φορώντας τη χοντρή, τσόχινη μπλέ κάπα τους και την ημέρα, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό και τους το επιτρέπει μόνο για τη νύχτα. Ας παρακολουθήσουμε, όμως ορισμένα σημεία των διαλόγων που αλιεύσαμε.

«Τσολιάδες και σαχλαμάρες. Ελπίζω σ' ένα μήνα που θα είμαστε κυβέρνηση να καταργήσουμε όλα αυτά τα πολεμοχαρή κατάλοιπα της "φτιαγμένης" από επιτήδειους Ιστορίας μας. Δεν έχουν θέση τέτοια φασιστικού χαρακτήρα εξαμβλώματα στο κέντρο της πρωτεύουσας μας».

«Σαχλαμάρας είσαι και φαίνεσαι, αλεξοπλανεμένε. Πεταμένα λεφτά είσαι εσύ κι όλο σου το συνάφι. Ούστ και συ κι οι λαθρό σας».

«Οι άθεοι του Ξύριζα δεν έχουν ούτε σημαία, ούτε πατρίδα. Αρρωστημένα μυαλά αλά σχολιαστή Λούλη και άλλους συφιλιτικούς. Δεν σέβονται ούτε θεσμούς, ούτε την κουλτούρα του Έθνους μας».

Στη διαμάχη παρεμβάλλεται και μία γυναίκα. Τι το 'θελε. «Πάντως εγώ σαν γυναίκα εκτιμώ και θαυμάζω περισσότερο έναν άντρα που πήγε στρατό παρά κάποιον που δεν πήγε, αυτόν που δεν πήγε τον θεωρώ άχρηστο. Για τους τσολιάδες μας τι να πω; Είναι και κουκλιά συνήθως. Από κάστινγκ τους περνάνε;»

«Οι γυναίκες κοιτάνε το πορτοφόλι».

«Μας συγχωρείς που δεν πήγαμε στρατό για να μας θαυμάζεις εσύ και να μην μας θεωρείς άχρηστους. Μας συγχωρείς επίσης που προτιμήσαμε να κοιτάξουμε το μέλλον από το να χαραμίσουμε χρόνο υπηρετώντας τυφλά αυτή τη μίζερη χώρα. Εσύ μπορείς να στείλεις τα παιδιά σου... αν έχεις η μιλάς εκ του ασφαλούς».

Υπάρχουν και άλλοι που δεν δέχονται ούτε μύγα στην... κάπα, στο σπαθί τους ήθελα να πω.

«Οι έχοντες ανδρεία ψυχής είναι όμορφοι άνθρωποι. Η εκπαίδευση των Ευζώνων είναι πολύ σκληρή. Δεν την αντέχουν όλοι, δεν είναι κάστινγκ. Eίναι επιλογή ζωής από δυνατούς ψυχικά ανθρώπους....(οι μαμάκηδες φλώροι δεν αντέχουν ούτε 5 λεπτά πειθαρχία.)

«Τά χεις μπερδέψει, μεγάλε. Την πειθαρχία δεν αντέχουν οι ελεύθεροι άνθρωποι και με υψηλό IQ».

http://www.apodytiriakias.gr/koinonika/2015/01/01/polemos-sto-diadiktuo-gia-tin-kapa-tou-tsolia.aspx