22 Ιανουαρίου 2015

ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Καβγάς για το σφυροδρέπανο στον Τύρναβο

Μια αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό Καφέ στον Τύρναβο, η οποία τοιχοκολλήθηκε με αφορμή μια προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο κατάστημα, στάθηκε η αφορμή για μια πρωτόγνωρη επίθεση του ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία ένα σφυροδρέπανο που εικονίζονταν στην αφίσα γεγονός που θεωρήθηκε από το ΚΚΕ ως …γελοιοποίηση των συμβόλων του.
Ακολούθησε ανακοίνωση από την οργάνωση του ΚΚΕ στον Τύρναβο η οποία σημειώνει:

«Ε ! όχι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, το θράσος σας δεν έχει όρια! Τα σύμβολα έχουν αξία όταν τα σέβεσαι και παλεύεις για τα ιδανικά με τα οποία πάλεψαν δίνοντας και τη ζωή τους χιλιάδες αγωνιστές με σημαία αυτά τα σύμβολα. Κανείς δεν σας δίνει το δικαίωμα στο όνομα τάχα της Αριστεράς να χρησιμοποιείτε το σφυροδρέπανο και να γελοιοποιείτε τους πρωτοπόρους διανοητές και καθοδηγητές του διεθνούς επαναστατικού εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος, δείχνοντάς τους με φέσι και ένα ποτήρι στο χέρι σε αφίσες αναγγέλλοντας τα πάρτι σας δημιουργώντας συνειρμούς. Η ηγεσία σας καπηλεύεται τους αγώνες των κομμουνιστών.

Επιβεβαιώνεται πλήρως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει οριστικά διαζύγιο με τις αξίες, τα ιδανικά και τους αγώνες της αριστεράς. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η κυβερνητική καρέκλα και μπροστά σ’ αυτό τον σκοπό απεμπολούν κάθε χαρακτηριστικό ήθους και αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζει αυτούς που αισθάνονται αριστεροί.

Η προσπάθειά τους να φανούν συνοδοιπόροι, σύμμαχοι, συναγωνιστές με αριστερούς, κομμουνιστές ή άλλους ριζοσπάστες αγωνιστές αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο να εκβιάσει και κλέψει ψήφους, ελπίδες και αγωνίες των ψηφοφόρων του ΚΚΕ. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συναντιέται με τα μονοπώλια, τους τραπεζίτες, τους εκπροσώπους των δανειστών για να διαπραγματευτεί το χρέος που θα πληρώσει ο λαός.

Υπόσχεται προνόμια στα μονοπώλια και ψίχουλα για τον λαό. Μας καλεί να πάμε μαζί για να σώσουμε την ΕΕ, να είμαστε στο ΝΑΤΟ. Το ΚΚΕ είναι στην απέναντι όχθη. Παλεύει ενάντια στα μονοπώλια και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους. Το ΚΚΕ, φέσια στα σύμβολά του, στην ιστορία του, στις αρχές του, δεν θα φορέσει ποτέ για να γίνει διαχειριστής των συμφερόντων των μονοπωλίων και της ΕΕ. Δεν θα τους περάσει! Οι Αριστεροί ψηφίζουν ΚΚΕ».Πηγή: http://www.kosmoslarissa.gr