10 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει κι ο γελωτοποιός του λέει ότι δεν του επιτρέπουμε σχόλια... όπως «ο Σαμαράς είναι μαλ@κας»

Είδες τώρα Αντώνη γιατί τελικά είμαστε οι μαλ@κες όπως λένε; Γιατί εσύ μέσα σε μια ώρα τον έφαγες τον Στήλιο επειδή είπε στην Κανέλη ότι τον προκαλεί για να γίνει Κασιδιάρης και να τη δείρει για να γίνει ηρωίδα αλλά δεν θα της κάνει τη χάρη να απαντήσει στις προκλήσεις της... Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως στηρίζει τους δικούς του και παρόσα έχουν πει (για λιντσαρίσματα, για κουτσό Σόιμπλε κ.α) με αποκορύφωμα το «μαλ@κας Σαμαράς» δεν διώχνει κανέναν... ναι ναι ξέρω εμείς είμαστε large και political correct... μετά αναρωτηθείτε γιατί είναι συνεχώς από πάνω και όλοι μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου... 
Όσον αφορά το γελοίο υποκείμενο...
ενώ ούτε ανασκευάζει και ούτε τον κουνάει κανείς, καταγγέλλει "χούντα Σαμαρά" και "διωγμό" δημοσιογράφων (!)... αλλά να μου πεις εδώ εχθές έλεγε τον Σαμαρά μαλ@κα και μετά από 10 δευτερόλεπτα είπε ότι τον φιμώνουν οι Πορτοσάλτε... για τέτοιο καραγκιόζη μιλάμε...

Ο Κώστας Αρβανίτης έδωσε την δική του απάντηση στην Μαρία Σπυράκη που ζήτησε την απομάκρυνσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».«Η σημερινή ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ που ζητά την κεφαλή ενός δημοσιογράφου επί πίνακι, επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο της χθεσινής εκδήλωσης στη Λαμία «η είδηση υπό διωγμό». Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Και επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L’ express», παραφράζοντας τη γελοιογραφία του Charlie Hebdo έγραψε “C’est dur d’être aimé par des cons” αναφερόμενη ονομαστικά στον κ. Σαμαρά, του οποίου το ρατσιστικό παραλήρημα έκανε το γύρο του κόσμου. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθεί με την τρωθείσα εικόνα της χώρας και να αφήσει τους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν τις ειδήσεις κάτω από τα μαξιλάρι τους, να κάνουν τη δουλειά τους.

Η απαίτηση της εκπροσώπου της ΝΔ για απομάκρυνση απόλυση δημοσιογράφου από το Κόκκινο εντάσσεται στην πάγια κυβερνητική πολιτική που έχει οδηγήσει την χώρα στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως (99η) σε ότι αφορά στην ελευθερία του τύπου.

Επισυνάπτουμε την συγκεκριμένη γελοιογραφία για να απαντήσει η κυρία Σπυράκη επί της ουσίας, όχι μόνο στην Γαλλική εφημερίδα, αλλά και στους Ευρωπαίους πολίτες που την αναπαράγουν μαζικά».

Αποστάσεις μέσω κύκλων παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Αρβανίτη τον οποίο συνεχίζει να κρατάει σαν κομματικό υπάλληλο

Αν και έως τώρα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από τον Κώστα Αρβανίτη, έπειτα από το σάλο που προκάλεσαν τα υβριστικά σχόλιά του για τον Αντώνη Σαμαρά.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετεί την αντίληψη των κομματικά στρατευμένων δημοσιογράφων», αλλά σημείωναν με νόημα ότι «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει».

Νωρίτερα, η Μαρία Σπυράκη είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ για την απομάκρυνση του κ. Αρβανίτη από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν καθώς την Παρασκευή ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά, είπε: «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...», μιλώντας σε εκδήλωση.