02 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΣΗΕΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! Οι δημοσιοκάφροι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Σχεδόν 20 μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οι άνθρωποι τουΣΥΡΙΖΑ εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια του κόμματος, με την Κεντρική Επιτροπή μάλιστα, να παίρνει αύριο, Σάββατο, κρίσιμες αποφάσεις- ενώ η σύνθεσή τους θα είναι κατά περίπου 70% με στελέχη του κόμματος και 30% συνεργαζόμενους.
Οι διαθεσιμότητες που καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου είναι πολλές και, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού κόσμου, με τις συζητήσεις για το ποιοι θα τελικά είναι υποψήφιοι να απασχολούν τα πηγαδάκια.

Δείτε τους δημοσιογράφους που πιθανόν να είναι υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ:


Στην Α’ Αθήνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Νίκος Φίλης.


Για την δύσκολη Β’ Αθηνών οδεύει ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Νίκος Ξυδάκης. Ο κ. Ξυδάκης κατάγεται από τη Μύκονο και το 2000 ήταν υποψήφιος με τον Συνασπισμό, ενώ ήταν υποψήφιος και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, τον Μάιο του 2014.


Την εκλογική μάχη στη Β’ Αθήνας αναμένεται να δώσει και η πολιτική συντάκτρια Αννέτα Καββαδία. Η δημοσιογράφος από την Κέρκυρα, καλύπτει επί 23 χρόνια το ρεπορτάζ της αριστεράς και βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.


Στα ονοματολογία των υποψηφίων που κυκλοφορεί περιλαμβάνεται και το όνομα του δημοσιογράφου Γιώργου Κυρίτση. Κατοικεί στα Εξάρχεια, με καταγωγή από την Ήπειρο και την Αχαΐα, ενώ εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αυγή και τον ραδιοφωνικό σταθμό ‘’Στο Κόκκινο’’.


Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Χρήστος Γιαννούλης κουβαλάει τα… «παράσημα» της αντίστασης στο «λουκέτο» της ΕΡΤ – υπόθεση που σήκωσε πολύ ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ-και όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος στην Κατερίνη.


Εκ νέου υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου που δημοσιογραφεί από είκοσι χρονών και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Έθνος, Καθημερινή και Ελεύθερος Τύπος.


Ο σκιτσογράφος της Realnews και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 Στάθης Σταυρόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί κατ’ εξοχήν για το Επικρατείας. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο ίδιος στις κατ ’ιδίαν συνομιλίες του δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, ωστόσο το όνομά του ακούγεται όλο και πιο έντονα στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου.


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος. Μάλιστα, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Φοιτητών της Αθήνας κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη Νομική.