15 Ιανουαρίου 2015

Για μεγάλη πρωτιά πάει η ΝΔ στην Πρέβεζα με τον Στέργιο Γιαννάκη



Συνεχίζει τις περιοδείες στις πόλεις, τα χωριά και τους οικισμούς του Νομού Πρέβεζας, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Στέργιος Γιαννάκης.
Επιλογή που δεν είναι μόνο των τελευταίων προεκλογικών ημερών, αλλά μια τακτική που έχει ο ίδιος υιοθετήσει τα τελευταία  2 τουλάχιστον χρόνια, αμέσως μετά τις εκλογές του 2012.

Σε αυτή τη δύσκολη και εξαιρετικά σύντομη προεκλογική περίοδο, παράλληλα με την υποδοχή των κατοίκων του Νομού που επισκέπτονται το εκλογικό του κέντρο και του δηλώνουν την υποστήριξή τους, συνεργάζεται με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Η γενικότερη διαπίστωσή του είναι ότι οι πολίτες θέλουν την οικοδόμηση σχέσης συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τους πολιτικούς.
Ζητούν την ανασυσχέτιση της πολιτικής με την κοινωνία και τον κοινό τους βηματισμό.
Στην πόρτα – πόρτα επαφή του με τους κατοίκους του Νομού, διακρίνει τη θέλησή τους να δουν την πατρίδα μας να ξεπερνά την κρίση, να στέκεται και πάλι όρθια, αφήνοντας πίσω λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος, που μας οδήγησαν σ’ αυτήν.