08 Ιανουαρίου 2015

ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τσίπρας σε Μπάγεβιτς: Πού είστε τώρα;

Για να ήρθε να σε βρει να σου μιλήσει για την ΑΕΚ που λες να είναι ρε αστείε; Στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ; Για να μη συζητήσουμε για την ανοργανωσιά που δεν του είπε ένας άνθρωπος θα έρθει να σας μιλήσει ο Μπάγιεβιτς που είναι διευθυντής της ΑΕΚ και ο Νικολάου που είναι χειρούργος στο Ιατρικό Κέντρο πχ...

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αυτή την ώρα αντιπροσωπεία της ΑΕΚ αποτελούμενη από τους Μπάγεβιτς, Μαύρο, Νικολάου, Σεραφείδη, Μανωλά και έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του κόμματος φαίνεται να μην γνώριζε την ιδιότητα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος εδώ και 1,5 χρόνο είναι εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης.
Ο Τσίπρας ρώτησε τον Μπάγεβιτς «που είστε τώρα;» για να λάβει την απάντηση «Διευθυντής στην ΑΕΚ». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε στη συνέχεια «Πήγα πρόσφατα Βελιγράδι κ ο αρχιεπίσκοπος εκεί μου είπε ότι είναι από το Μόσταρ, πάτε εκεί;» για να απαντήσει ο Μπάγεβιτς«Όχι πολύ, πήγα το καλοκαίρι» με τον Τσίπρα να συμπληρώνει «Στο Βελιγράδι ακόμη μιλάνε για την ΑΕΚ που πήγε στον πόλεμο και έπαιξε το 1999».