09 Ιανουαρίου 2015

BINTEO-Γιαυτό έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο λογοκλέφτης-Ποτέ δεν υπήρχε θέμα ενταξής του λένε από τη ΝΔ

Η υποψηφιότητα του πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας Γιώργου Χατζημαρκάκη στις φετινές γενικές εκλογές εξελίχθηκε σε πραγματικό δημοσιογραφικό θρίλερ. Οι πληροφορίες που διακινούνταν τις τελευταίες ώρες από δημοσιοκάφρους ήταν μούφα και στα πλαίσια προώθησης του συγκεκριμένου λογοκλέφτη.

Όπως λένε από τη ΝΔ ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστούν με κάποιον που μεταξύ άλλων ήταν και υβριστής του Καραμανλή

Η πληροφορία ότι ο κ. Χατζημαρκάκης θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ άρχισε να διακινείται από από συγκεκριμένους κύκλους χθες το βράδυ προκαλώντας έκπληξη αφού ο πρώην ευρωβουλευτής πριν μερικές ημέρες είχε συμφωνήσει να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ΠΑΣΟΚ. Ετσι το δημοσιογραφικό σενάριο, μέχρι πριν από λίγες ώρες έλεγε ότι η ΝΔ, μετά την Αντζελα Γκερέκου, έκλεψε από το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Χατζημαρκάκη.

Ωστόσο στη Συγγρού ήξεραν από νωρίς το πρωί ότι δεν τίθεται θέμα υποψηφιότητας Χατζημαρκάκη καθώς αποτελεί κόκκινο πανί για μεγάλη μερίδα ΝΔιτών, εξαιτίας μεταξύ άλλων και των δηλώσεων που είχε κάνει το 2010 και υποστήριζε ότι  ο Καραμανλής έπρεπε να μπει στη φυλακή και όχι «να κρύβεται πίσω απ´ τις κολώνες στα τελευταία έδρανα της βουλής και να παίρνει τα μισθά του».

Πάντως, όπως είπε ο ίδιος αν και δεν περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών Σαμαρά, θα στηρίξει ενεργά τη ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές... δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει αν και από σαλτιμπάγκους μπορείς να τα περιμένεις όλα

Δείτε το βίντεο όπου έλεγε ότι ο Καραμανλής πρέπει να μπει φυλακή: