05 Ιανουαρίου 2015

Αντιπαράθεση Αναγνώστου - ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές της Κομισιόν

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφανου Αναγνώστου και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αναφορές της Εκπροσώπου Τύπου της Κομισιόν ότι «η συμμετοχή στο ευρώ είναι αμετάβλητη»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου δήλωσε:«Στο διθυραμβικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Κομισιόν ότι "η συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη", απαντούμε: Αυτό ισχύει υπό την βασική προϋπόθεση ότι η χώρα μας θα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, τις οποίες ο κ. Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσουν, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε τόνο, ότι δεν θα τηρήσουν».

«Είναι φανερό ότι ο δήθεν υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αναγνώστου, πρώην ΓΓ μέσων ενημέρωσης, προσπαθεί να επιτελέσει τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο κ. Σαμαράς και όχι αυτόν που οφείλει εκ της θεσμικής του θέσης» αναφέρει σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο γνωστός για τις ακροδεξιές του θέσεις κ. Αναγνώστου, επιλέγει να παρέμβει στην πολιτική αντιπαράθεση, λειτουργώντας ως κομματικός εκπρόσωπος της ΝΔ, υιοθετώντας την κινδυνολογία του κ. Σαμαρά, την οποία οι ευρωπαϊκοί θεσμοί απορρίπτουν μετά βδελυγμίας. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, τον Πρωθυπουργό συνώνυμο της απαξίωσης των θεσμών και της δημοκρατίας».