23 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟ-Άδωνις το ισχυρότερο στάνταρτ… ακολουθούν Κασιδιάρης, Ζωή (ΦΩΤΟ)

Μόλις δύο ημέρες έμειναν για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη! Εκτός της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, τη μάχη για την τρίτη θέση, αλλά και αυτήν για την είσοδο στη Βουλή μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη των υποψηφίων για τις περισσότερες ψήφους.
Η στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr αποφάσισε αυτήν την κόντρα να την εντάξει στο διαδικτυακό στοίχημα και οι αποδόσεις μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών κυμαίνονται σε… ικανοποιητικές για τους παίκτες αποδόσεις.

Έτσι, η εταιρεία συγκέντρωσε έξι «match-up», οποία εμφανίζονται ξεκάθαρα φαβορί, αλλά και… δυνατά αουτσάιντερ!

Το πρώτο ζευγάρι της μάχης είναι αυτό μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να παρουσιάζεται ως φαβορί για να πάρει περισσότερες ψήφους από τη βουλευτή του ΚΚΕ, αφού η απόδοση ανέρχεται στο 1,3.



Μάχη στήθος με στήθος θα δώσουν βάσει των αποδόσεων Άντζελα Γκερέκου και Νόνη Δούνια με την πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ να έχει ισχνό προβάδισμα.



Πολύ κοντά στη νίκη φαίνεται να είναι και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έναντι του Βασίλη Κικίλια με την απόδοση να ανέρχεται στο 1,55.



Ο Πέτρος Τατσόπουλος αγγίζει σε απόδοση νίκης ψήφων το 1.60 απέναντι στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο match-up.



Από την άλλη, αδιαφιλονίκητο φαβορί παρουσιάζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στο «Match-up» του με τονΕυάγγελο Μεϊμαράκη, αφού η απόδοσή τους βρίσκεται στο 1,2.



Στην κόντρα μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Όλγα Κεφαλογιάννη η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει τις προτιμήσεις, αφού το 1,5 που έχει απόδοση να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους αναδεικνύει την κ. Κεφαλογιάννη αουτσάιντερ, «δυνατό» παρ’ όλα αυτά!