13 Ιανουαρίου 2015

Στην ουρά και στο… κουρείο των αστυνομικών ο Σταύρος Δήμας

Ταπεινός ο παραλίγο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
 
Ο Σταύρος Δήμας, αν και όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεχίζει να διατηρεί τις παλιές, καλές του συνήθειες, που δείχνουν την απλότητα του χαρακτήρα του.
Την Τετάρτη, όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, εθεάθη στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή να περιμένει στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, ενώ δεν δέχτηκε από κανέναν να του παραχωρήσει τη θέση του. Σε αντίθεση με πάρα πολλούς βουλευτές, οι οποίοι συνηθίζουν να προσπερνούν την ουρά σαν τον… άνεμο, προκειμένου να κάνουν μια ανάληψη ή μια κατάθεση, χωρίς να περιμένουν, όπως οι υπόλοιποι… κοινοί θνητοί.

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα είχε ανέβει στον ημιώροφο της Βουλής, όπου βρίσκεται το κουρείο που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί της φρουράς της Βουλής, προκειμένου να κουρευτεί. Η φρουρά της Βουλής έχει να λέει για την απλότητα του ανθρώπου που παραλίγο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κάτι που βεβαίως ίσχυε πάντοτε.