11 Ιανουαρίου 2015

Φρίκη από το ακέφαλο πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στο Φαρμακονήσι

Ανατριχιαστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι άντρες του λιμενικού σώματος, στο Φαρμακονήσι.
Πτώμα γυναικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στον όρμο 'ΘΟΛΩΝ' στις ανατολικές βραχώδεις ακτές της νήσου Φαρμακονησίου, ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λέρου από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ύπαρξη πτώματος στη συγκεκριμένη περιοχή, το οποίο εντόπισε ο κυβερνήτης του Α/Κ σκάφους “ΕΛΕΝΗ” Σ.Λ. 41. Στο σημείο μετέβη το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε ακέφαλο πτώμα γυναικός και σε προχωρημένη σήψη και εν συνεχεία προέβη στην περισυλλογή και μεταφορά του στο λιμένα Λακκίου ν.Λέρου.

Η σορός φυλάσσεται στο Κρατικό Θεραπευτήριο ν. Λέρου ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

Στο μεταξύ, σε άλλο περιστατικό πτώμα ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στην παραλία Ελευσίνας στη θέση “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ”.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας από το Κέντρο Άμεσης Δράσης του ΥΝΑ/Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ύπαρξη ατόμου να επιπλέει στην ανωτέρω περιοχή.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν άνδρα να επιπλέει και τον ανέσυραν χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια όχημα του ΕΚΑΒ μετέφερε το ανωτέρω πτώμα το ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.