02 Ιανουαρίου 2015

Πανικός στην Κουμουνδούρου από τις δηλώσεις Τόλιου τις οποίες δεν τολμούν να διαψεύσουν

Τζάμπα φαίνεται πως πήγαν οι νουθεσίες του Αλέξη Τσίπρα τις προηγούμενες ημέρες, όταν έβαζε στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων στα όργανα το θέμα της πολυφωνίας των στελεχών στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των «Νέων», το μέλος της ΚΕ του κόμματος Γιάννης Τόλιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 παραλίγο να προκαλέσει νευρικό κλονισμό στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βέβαια, δημοσίως στήριξαν το στέλεχός τους βγάζοντας ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο  κατηγόρησαν πως βρίσκεται σε καθεστώς πανικού.

Όμως χθες στη συνεδρίαση των οργάνων ο εκνευρισμός της ηγεσίας ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλος.  Μάλιστα, στις ιδιωτικές τους συζητήσεις υποστήριζαν πως τα όσα είπε ο Τόλιος δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προσωπικές του απόψεις.

Επίσης προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν και τη θέση του στην κομματική πυραμίδα μιλώντας για μεσαίο στέλεχος! Άραγε πρόκειται για μια κακή στιγμή ή το περιστατικό φανερώνει έναν ετοιμόρροπο ΣΥΡΙΖΑ;