15 Ιανουαρίου 2015

Ψιτ! Αγόρια του Μαξίμου: Καλά σας κάνει και σας δείχνει τον πούλο τώρα!

Αντιγράφω μόνο το παρακάτω τμήμα από άρθρο του γελοίου Ραβανού από το ΒΗΜΑ, γιατί τα υπόλοιπα είναι δικές του ερμηνείες όπως βολεύουν τη ΣΥΡΙΖίλα τους (ο Μεϊμαράκης είπε αυτό άρα διαφωνεί, η Ντόρα είπε το άλλο άρα δεν στηρίζει και λοιπές παπαριές του). Το συγκεκριμένο κομμάτι αναφέρεται στον Αβραμόπουλο και τη δυσφορία για το πρόσωπό του στο Μαξίμου. Καλά σας κάνει λοιπόν αφού το αναγάγατε σε ισότιμο συνομιλητή σας αντί να τον ισιώσετε μετά τα παιχνίδια που έπαιζε το Νοέμβριο του 2012 όταν το ΒΗΜΑ τον πρότεινε για μεταβατικό Πρωθυπουργό:

Με έκπληξη στο πρωθυπουργικό γραφείο πληροφορήθηκαν, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση του επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης της Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Κολέγιο των Επιτρόπων.

Η κίνηση του κ. Αβραμόπουλου να θέσει θέμα ευελιξίας ως προς την τήρηση του Συμφώνου Σταθερότητας για τις χώρες του νότου, αξιοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για σημαντική παρέμβαση που έπρεπε να είχε κάνει μέχρι τώρα ο κ. Σαμαράς.

Για όσους παρακολουθούν με προσοχή τα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο της πολιτικής, η δημόσια στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον κ. Αβραμόπουλο ήταν μια σαφής επιβεβαίωση της ύπαρξης διαύλου πολιτικής επικοινωνίας μεταξύ της Κουμουνδούρου και του έλληνα Επιτρόπου.

Στο κεντρικό «γαλάζιο» σύστημα εξουσίας υπάρχει δυσαρέσκεια για τον κ. Αβραμόπουλο, καθώς όπως λένε, εννέα ημέρες πριν κλείσει η προεκλογική περίοδος, ο Ελληνας Επίτροπος στην Ε.Ε. που διατηρεί την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση στήριξης του κόμματός του, ενώ δεν έχει προγραμματίσει ούτε μια ομιλία ή συνέντευξη.