25 Ιανουαρίου 2015

Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σ@ξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]

Λίγο μετά τον θρίαμβό του επί του Ιταλού Αντρέα Σέπι για το Αυστραλιανό Οπεν με 3-2 σετ, που τον έστειλε στους «8» της διοργάνωσης (όπου θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ), ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος αποφάσισε να μιλήσει στους θαυμαστές του μέσω Twitter. «Εχω πέντε λεπτά για... σκότωμα. Θα απαντήσω σε όσους προλάβω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, η πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις Βικτόρια Αζαρένκα, που επίσης συνεχίζει στο Αυστραλιανό Οπεν, μπήκε στο... παιχνίδι. «Πώς μπορώ να μάθω να σερβίρω τόσο δυνατά όπως εσύ, Νικ;», ρώτησε η σέξι τενίστρια.


Η απάντηση δεν άργησε να έρθει: «Με ιδιαίτερα μαθήματα φυσικά!!», είπε ο Κύργιος. Αλλά η συνομιλία δεν τελείωσε εκεί. Χωρίς να... μασήσει, η Λευκορωσίδα τενίστρια απάντησε σχεδόν αμέσως: «ΟΚ, θα κλείσω ένα»! Και όπως όλα δείχνουν, η συζήτηση ανάμεσα στους δύο σταρ του τένις θα συνεχιστεί... κατ' ιδίαν.





Αλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Νικ και η Βικτόρια είχαν ένα φλερτ και πάλι μέσω Twitter. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια του US Open, ο Κύργιος είχε χαρακτηρίσει «χαριτωμένη» την Αζαρένκα. Η Λευκορωσίδα τού απάντησε άμεσα: «Αυτός ο Αυστραλός είναι απλά σέξι». Αρπάζοντας την ευκαιρία, ο Κύργιος έγραψε με τη σειρά του: «Αυτή η Λευκορωσίδα είναι επίσης σέξι».