24 Ιανουαρίου 2015

Αυτός χτύπησε τον Ξηρό – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Χριστόδουλος ξηρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών Δομοκού, ενώ, δράστης φέρεται να είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς που βρίσκονται έγκλειστοι.

Σύμφωνα με το Mega ο ισοβίτης που χτύπησε τον Χριστόδουλο Ξηρό είναι ο... Βασίλης Βαρελάς, σεσημασμένος κακοποιός και νονός της νύχτας, ο οποίος έχει καταδικαστεί (όντας έγκλειστος) σε δις ισόβια για ηθική αυτουργία σε διπλή δολοφονία.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο έγκλειστοι είχαν έντονη λογομαχία κατά τη διάρκεια του συσσιτίου κάτι που έφερε και τη βιαιοπραγία που οδήγησε τον «Μανώλη» της 17Ν στο ιατρείο των φυλακών. Εκεί, πάντως, ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να δήλωσε ότι... έπεσε.

Ο Βαρελάς είναι εκείνος που έδωσε εντολή για τη δολοφονία ενός Αλβανού και του 2,5 ετών παιδιού του, το 2011 στον Πάμισο, ενώ εξέτιε ήδη ποινή κάθειρξης για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.


Φέρεται να είναι και ο εγκέφαλος μεγάλου κυκλώματος νονών της Μεσσηνίας, με άμεσες συνδέσεις με την μαφία του Βλαστού,ενώ, στην δεκαετία του 1980 είχε αποπειραθεί να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ ως κασκαντέρ.


Ηταν μάλιστα εκείνος που «ντούμπλαρε» τον Τσακ Νόρις σε αρκετές σκηνές «ξύλου» ενώ είχε βρεθεί μαζί του ακόμη και στο Κολοσσαίο μαζί με τον Μπρους Λη.

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.