08 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφια με τη ΝΔ η Γκερέκου-Φρίκη Βενιζέλου που έστειλε επιστολή στον Σαμαρά:Ανήθικη πολιτική πράξη

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα», αναφέρει σε δήλωσή της η Άντζελα Γκερέκου.

«Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας», επισημαίνει.

Επιστολή Βενιζέλου στον Σαμαρά για την Γκερέκου: Ανήθικη πολιτική πράξη

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την υποψηφιότητα της Άντζελας Γκερέκου με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Αγαπητέ Αντώνη, δεν περίμενα ότι η Νέα Δημοκρατία, θα συνέπραττε σε μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη, όπως αυτή της κυρίας Γκερέκου στην Κέρκυρα. Σε ένα νησί του πολιτισμού και της ευπρέπειας. Κρίμα.

Ευάγγελος Βενιζέλος».

Βενιζέλος: Θα αντιδράσει ο κερκυραϊκός λαός

Λεκτικά πυρά κατά της Άντζελας Γκερέκου εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star, με αφορμή την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές με τη ΝΔ, κάνοντας λόγο για ανήθικη πράξη.

«Η κ. Γκερέκου ήταν χρόνια βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ, καταψήφισε κάποια στιγμή μέτρα του μνημονίου, διεγράφη, επανήλθε, την στηρίξαμε στις περιφερειακές εκλογές και μετά την πρότεινα και ανέλαβε υφυπουργός Πολιτισμού. Έκανε τη Δευτέρα την αυτονόητη δήλωση ότι στρατεύεται στο ΠΑΣΟΚ, που είναι η παράταξή της και δύο μέρες μετά χθες δηλαδή συμφώνησε με τη ΝΔ να μετακινηθεί, αυτό είναι ακραίο», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος. Και συνέχισε: «Δεν περίμενα ειλικρινά και - έχω λυπηθεί - ότι η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς, με τον οποίο είχαμε όλο αυτό το διάστημα μία στενή συνεργασία, θα συνέπραττε σε μία πράξη, η οποία είναι μία πράξη ανήθικη».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι ο κερκυραϊκός λαός θα αντιδράσει.

Δείτε το βίντεο από το Star:


Γρηγοράκος: Μας πειράζει η ηθική στάση της Γκερέκου και της ΝΔ

Τη δυσαρέσκεια του ΠΑΣΟΚ από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο ζήτημα της υποψηφιότητας της Άντζελας Γκερέκου εξέφρασε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Μας πειράζει η ηθική στάση της Γκερέκου και της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς όφειλε να ενημερώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την πρόθεση της κ. Γκερέκου να μετακινηθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο του Mega: