19 Ιανουαρίου 2015

Πόσο δεξιός είναι ο κ. Εντελώς Καμμένος;

Ο κ. Καμμένος πόσο δεξιός και πόσο πατριώτης είναι όταν υποκύπτει στον Τσίπρα και την παρέα του για ένα υπουργείο; Πόσο δηλαδή θα αντέχει ο ελληνικός λαός τα πολιτικά παρτάλια που διεκδικούν μερίδιο από τη νομή της εξουσίας;

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τις εκλογές θέτει και όρους. Είναι απίστευτο αλλά ο Πάνος Καμμένος, με τη γνωστή μεθόδευσή του με τους «κουμπαράδες» και τους χρηματισμούς τώρα επιχειρεί να δεσμεύσει και την επόμενη κυβέρνηση, αν αυτή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που παίζει με τα τρενάκια, καθημερινά μεταμορφώνεται σε «προστάτη» του Αλέξη Τσίπρα. Όπως λέει είναι το...αναγκαίο καλό και πρέπει να μπει στη Βουλή για να κάνει συμμαχίες με τον ΣΥΡΙΖΑ και να κυβερνήσει μαζί του.

Βάζει και όρους μάλιστα, λέγοντας ότι υπάρχουν συνιστώσες με τις οποίες αντιδρά σε εθνικά θέματα και άλλα θρησκευτικά αλλά τι να κάνει; Θα κάνει πέτρα την καρδιά για να στηρίξει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επιτίθεται μάλιστα στον Σαμαρά γιατί λέει επέτρεψε την καύση νεκρών και γι' αυτό δεν είναι καλός χριστιανός. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Αυτό το κόμμα να διεκδικεί την ψήφο των δεξιών, των νοικοκυραίων, των παραδοσιακών ψηφοφόρων του συντηρητικού χώρου που είναι θρησκευόμενοι, οικογενειάρχες και θέλουν μια τάξη στη ζωή τους.

Είναι κακός χριστιανός ο Σαμαράς και ο καλός ο Καμμένος που έστησε τη φαρσοκωμωδία με τον Χαϊκάλη. Αλήθεια, τι έγιναν οι «γαλάζιοι κουμπαράδες»; Που είναι αυτές οι καταγγελίες; Η Ξουλίδου που δωροδοκήθηκε από το facebook που είναι; Έμεινε η λάσπη που ρίχτηκε στον ανεμιστήρα με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος πόσο δεξιός και πόσο πατριώτης είναι όταν υποκύπτει στον Τσίπρα και την παρέα του για ένα υπουργείο; Πόσο δηλαδή θα αντέχει ο ελληνικός λαός τα πολιτικά παρτάλια που διεκδικούν μερίδιο από τη νομή της εξουσίας;

Ο λαός ας ψηφίσει ότι θέλει και δικαίωμά του. Αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να προσβάλλει τη νοημοσύνη μας. Και κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε όλοι αν θέλουμε στη Βουλή εκείνους που προσέβαλαν καθημερινά με την παρουσία τους τη δημοκρατία.

Ο δεξιός πολίτης, ο νοικοκύρης, ο βιοπαλαιστής ή ακόμη και ο μεγαλοεπιχειρηματίας που ψηφίζει χρόνια τη Νέα Δημοκρατία μπορεί να έχει πληγωθεί. Να αισθάνεται προδομένος από κάποιες επιλογές του κ. Σαμαρά. Επιλογές που έγιναν όμως κάτω από το φόβο της ακυβερνησίας ή της διάλυσης της χώρας. Αν ο Σαμαράς δεν συνεργαζόταν με τον Βενιζέλο θα επικρατούσε το πολιτικό χάος. Αν ο Σαμαράς δεν έπαιρνε τα σκληρά μέτρα η χώρα θα είχε χρεοκοπήσει. Και τώρα που ήταν έτοιμη να βγει από το μνημόνιο ήρθαν οι προδότες της δεξιάς παράταξης μαζί με τους αριστερούς όψιμους φίλους τους να οδηγήσουν την Ελλάδα στην καταστροφή.

Αυτοί διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Ο Σαμαράς δεν πρόδωσε ποτέ τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν πρόδωσε ποτέ την πατρίδα του. Αν το είχε κάνει θα είχε βγάλει από πάνω του το βάρος των τελευταίων 2,5 ετών. Δεν το έκανε, το πάλεψε, νίκησε και έχασε σε μάχες.

Αλλά να έρχονται οι πραγματικοί προδότες της ΝΔ, οι χαμαιλέοντες της πολιτικής, οι ψεκασμένοι και οι τελειωμένοι να το παίζουν προστάτες της Ελλάδας, ε αυτό πάει πολύ.

Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη εκεί όπου τελικά θα βοηθήσει τον Τσίπρα και την παρέα του να εκτροχιάσουν το πραγματικό τρένο της χώρας, κι όχι το παιχνιδάκι για τα παιδάκια.