25 Ιανουαρίου 2015

Και που'στε γίδια στην Καστοριά! Μη ξεχάσετε να ψηφίσετε με τα μπούνια τον Αλέξη... για να διώξει τους τοκογλύφους!

Διαβάστε πρώτα αυτή την είδηση και μετά δείτε και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ επί του συγκεκριμένου:

Την ... ανιούσα το εμπόριο γούνας
12.05.2013

Στα 60 εκατ. ευρώ ο τζίρος στη Διεθνή Εκθεση Καστοριάς

Εντυπωσιακές επιδόσεις για την 38η Διεθνή Εκθεση Γούνας Καστοριάς που ολοκληρώθηκε όντας η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών με αύξηση πωλήσεων κατά 20% φθάνοντας τα 60.000.000 ευρώ τζίρο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς, Ηρακλής Καλλισθένης, ανέφερε ότι πρόκειτα για την πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του θεσμού και πρόσθεσε «εξήχθησαν τις τρεις πρώτες ήμερες 889 Παλτά - Ημίπαλτα - Ζακέτες και μπουφάν, ενώ η εξαγωγή των δερμάτων ξεπέρασε τα 2.600 κομμάτια. Επίσης εξήχθησαν 100 άλλα είδη γουνοποιίας».

Τόνισε ακόμη ότι «η φετινή επιτυχία, μας δημιουργεί την υποχρέωση ώστε η επομένη έκθεση να είναι ακόμη καλύτερη χωρίς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν φέτος λόγω κυρίως της ηλεκτροδότησης μια και η ΔΕΗ δεν βοήθησε καθόλου.»

Την έκθεση επισκέφτηκαν χίλιοι τριακόσιοι περίπου εμπορικοί επισκέπτες από 38 χώρες, ενώ 6.000 ήταν οι υπόλοιποι επισκέπτες.

iefimerida.gr

Διαβάστε τώρα και ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκτροφή γουνοφόρων ζώων και το εμπόριο γούνας από το οποίο ζει ένας ολόκληρος νομός:

1. Σταδιακή κατάργηση του γουνεμπορίου και αντικατάσταση με αειφόρες (πάρτ' τ'αυγό και κούρεφτο) δραστηριότητες

2. Τέλος στην αδειοδότηση νέων εκτροφείων γουνοφόρων ζώων ή επέκτασης υφιστάμενων