22 Ιανουαρίου 2015

Θεσσαλία: Δημοσκόπηση... εκπλήξεων για τη Λάρισα - Το ντέρμπι και τα στοιχεία που προκάλεσαν αίσθηση στους αναλυτές (Φωτό)!

Παραδοσιακά το κόμμα που κερδίζει τις εκλογές έρχεται πρώτο και στη Λάρισα - Το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων θα κρίνει πολλά...

Εξακομματική βουλή» με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 25% έναντι 21,3% της ΝΔ, δηλαδή έχοντας μια διαφορά της τάξης του 3,7% «δίνει» η δημοσκόπηση που διενήργησε η VPRC για λογαριασμό της larissanet.gr, για τον νόμο.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η οποία διεξήχθη την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου σε δείγμα 603 ατόμων σε ολόκληρο το νομό, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 25%, η ΝΔ 21,3% ενώ τρίτο κόμμα καταγράφεται το ΠΑΣΟΚ με 6,1%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,3%, το ΠΟΤΑΜΙ με 4,5 % και η Χρυσή Αυγή με 3,3%.


ΦΩΤΟ από larissanet.gr

Στα ενδιαφέροντα της δημοσκόπησης το χαμηλό ποσοστό του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου (1,5%) και των ΑΝΕΛ (0,8%). H «Τελεία» του Απ. Γκλέτσου λαμβάνει 0,7% και η ANT.AΡ.ΣΙ.Α. 0,5% στο νομό Λάρισας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το 13% των ψηφοφόρων της συγκεκριμένης δημοσκόπησης στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δηλώνουν αναποφάσιστοι, πράγμα που σημαίνει πως όλα είναι ρευστά, ενώ αν υπολογίσει κανείς και όσους δηλώνουν πως δεν θα ψηφίσουν ή θα επιλέξουν λευκό και άκυρο, το ποσοστό ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Πηγή: larissanet.gr