13 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Αθώοι οι δημοσιοκάφροι για τη μήνυση Κασιδιάρη-Κλάψα Παναγιώταρου για τον κανιβαλισμό της προσωπικής ζωής... του Μπαλτάκου εννοει;

Και βέβαια η δικαστής αθώωσε τους δημοσιοκάφρους χρησιμοποιώντας όλα εκείνα τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν οι ΧΑυγίτες όταν έβγαλαν το βίντεο όπου υπέκλεψαν τον Μπαλτάκο... είπε ότι καλώς δημοσιεύθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος... έτσι δεν είπε κι ο Ηλίας όταν έβγαλε το βίντεο Μπαλτάκου... περαστικά λοιπόν και με τις πρακτικές σας κάνατε μάγκες τους Ψαράδες...

Αθώοι κρίθηκαν ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς και ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών Νικ. Βουλέλης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας μετά την εκδίκαση της μήνυσης που είχε υποβάλει εναντίον τους ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρης.

Στο σκεπτικό του το δικαστήριο έκρινε πως το βίντεο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί αρχείο και έτσι θα πρέπει οι κατηγορούμενοι να απαλλαχθούν από την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Όσον αφορά την πράξη της εξύβρισης κρίθηκε ότι δεν υπήρχε σκοπός εξύβρισης στο πρόσωπο του Ηλ. Κασιδιάρη αλλά ειδικός σκοπός ενημέρωσης του κοινού καθώς υπήρχε δικαιολογημένο ενδιαφέρον λόγω της ιδιότητάς του ως βουλευτού.

Δείτε και τηνν κλάψα Παναγιώταρου: