24 Ιανουαρίου 2015

Τρίπολη: Ο οπαδός του ΠΑΣΟΚ που έγινε θέμα στα social media - Έντονη η κίνηση στην εθνική οδό (Φωτό)!

Έντονη είναι η κίνηση στην Πελοπόννησο, τόσο στις πόλεις, όσο και στα χωριά, αφού ήδη από χθες πολλοί είναι αυτοί, που έχουν μετακινηθεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Παρά τον κακό καιρό, συνεχίζεται η κάθοδος των ετεροδημοτών και σήμερα με αμείωτο ρυθμό. Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει τον Ισθμό προς Πελοπόννησο, ενώ αύριο αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση των ετεροδημοτών, δεδομένου ότι, για τους τρεις από τους πέντε νομούς της περιφέρειας, οι εκλογείς θα ταξιδέψουν για να ψηφίσουν αυθημερόν, αφού λόγω του αυτοκινητοδρόμου μέσα σε δύο ώρες το αργότερο έχουν φτάσει από την Αττική στο χωριό τους.

Αν και η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας δεν ήταν μεγάλη, η διάθεση των ψηφοφόρων είναι επίκαιρη. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ένα όχημα έχει τοποθετήσει μια σημαία στο πίσω μέρος του οχήματός του. Η εικόνα αυτή γυρνά το μυαλό πίσω σαν σε εικόνες από το παρελθόν, από τις δεκαετίες του 1980-90.

ΦΩΤΟ από arcadiaportal.gr

Εικόνες που πλέον δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, προεκλογικός αγώνας άγνωστος για τους νεότερους, ειδικά για εκείνους που θα ψηφίσουν αυτή την Κυριακή για πρώτη φορά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠE, arcadiaportal.gr