05 Φεβρουαρίου 2015

«Πάρε μου 10.000 Τσίπρες!»

Η ανοδική πορεία με την οποία κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης Τιμών μετά τις προτάσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, προκάλεσε… παροξυσμό σε ιδιώτη επενδυτή από το Μιλάνο, ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη απαίτηση από τον χρηματιστή του!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera ένας επενδυτής παρασύρθηκε από τα ανοδικά επίπεδα στα οποία κινήθηκε η αγορά ζητώντας από το χρηματιστή του να του αγοράσει… 10.000 Τσίπρες!

«Την περασμένη Δευτέρα υπήρχε μία σχετική αμηχανία μετά το τηλεφώνημα ενός ιδιώτη επενδυτή στο γραφείο ενός σημαντικού χρηματιστή από το Μιλάνο», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Αγόρασέ μου Τσίπρες! 10.000 Τσίπρες! Ναι, ναι, αυτοί έφεραν 36% στην Αθήνα», συνεχίζει η ιταλική εφημερίδα, εξηγώντας ότι ο Ιταλός επενδυτής φώναζε με πάθος στο τηλέφωνο απαιτώντας από τον χρηματιστή του την άμεση αγορά των… Τσίπρων.

Βέβαια, ο Μιλανέζος  φέρεται να μπέρδεψε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και Έλληνα πρωθυπουργό με μετοχές στο Χρηματιστήριο και το 36% με το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου!

http://www.paraskhnio.gr/pare-moy-10-000-tsipres/