17 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: Θα στηρίξουμε όποιον προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν έχει ψηφίσει 2 μνημόνια και 500 εφαρμοστικούς νόμους

"Εμείς προτείναμε πρόσωπο αντιμνημονιακό και εκτός ενεργής πολιτικής".... αλλά προκειμένου να μη χάσετε τις καρέκλες ψηφίζετε και κάργα μνημονιακό ε;

Αντιμνημονιακό και μη ενεργό πολιτικά πρόσωπο επιθυμεί για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΚΟ των ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι στο όνομα της σταθερότητας θα στηρίξει όποιο και αν προτείνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αμέσως μετά την ολιγόλεπτη συνεδρίαση του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Κατόπιν ομόφωνης πρότασης της Εκτελεστικής μας Επιτροπής, αποφασίσαμε να προτείνουμε για ΠτΔ πρόσωπο που δεν βρίσκεται στην ενεργό πολιτική και έχει πάρει θέση κατά του μνημονίου. Στο όνομα όμως της ενότητας και της απαιτούμενης σταθερότητας θα στηρίξουμε όποια πρόταση καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο Δημοκρατίας».

Πριν την έναρξη της ΚΟ των ΑΝΕΛ συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις επί των οποίων θα γίνει συζήτηση.