05 Φεβρουαρίου 2015

ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!Κύπρος: Ασύλληπτες καταγγελίες για σκάνδαλο με τα δικηγορικά γραφεία «Αναστασιάδη» - «Παπαδόπουλου»

Ασύλληπτο: Το δικηγορικό γραφείο του σημερινού Προέδρου της Κύπρου μεσολάβησε για να εξαγοραστούν οι Κυπριακές Γραμμές, που έκλεισαν, από τη Ryanair! - Το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, που φέρεται να διαχειρίζεται ο γιος του, εκπροσωπούσε και τις δύο εταιρίες!

Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τα δικηγορικά γραφεία «Νίκος Αναστασιάδης» και «Τάσσος Παπαδόπουλος», έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στην Κύπρο.

Μετά την αποκάλυψη ότι δικηγόροι του γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης» μετείχαν ως εκπρόσωποι της Ryanair σε σύσκεψη για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών με ψεύτικα ονόματα, ήρθε στην επιφάνεια και εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου «Τάσσος Παπαδόπουλος» σε υπόθεση που αφορά σε σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ).

Το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος» φέρεται να εκπροσωπούσε δύο εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αποποιείταία κάθε ευθύνης για το δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομα του, λέγοντας πως αποχώρησε μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Ωστόσο το γραφείο το διαχειρίζονται οι δύο κόρες του.

Επίσης ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι έχει αποχωρήσει από το γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος» από το 2011. Και σε αυτή τη περίπτωση το γραφείο το διαχειρίζεται η αδελφή του Αναστασία Παπαδοπούλου, ενώ ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ως συνεταίρος. Το μεσημέρι ανανεώθηκε η ιστοσελίδα και αφαιρέθηκε το όνομα του.