22 Φεβρουαρίου 2015

Πέφτουμε απ΄τα σύννεφα! Καταγγελίες δημάρχων ότι εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑίο Καραμέρο!

Ο γνωστός Καραμέρος ο οποίος δεν ξέρει που βρίσκεται η Θεσπρωτία και νομίζει ότι ο ΤΑP θα την καταστρέψει μαζί με τον Αξιόο δημοσιογράφος της πο@τσας με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ... ξαναχτύπησε


Αντιγράφουμε από το blog του Προέδρου της ΚΕΔΕ Πατούλη:

Απαντήσεις με μισόλογα και χωρίς καθαρές κουβέντες από τον κ. Καραμέρο.
Τι φοβάται ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής;

Δεν περιμέναμε «ότι θα ιδρώσει το αυτί» του κ. Καραμέρου από τη βαρύτητα των όσων κατήγγειλαν σε βάρος του, Δήμαρχοι από το Βόρειο Τομέα της Αττικής.

Γι αυτό και στην απάντησή του δεν λέει κουβέντα για τα όσα του καταμαρτυρούν επώνυμα. Το περιεχόμενό της είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Μισόλογα, αόριστες καταγγελίες και υπεκφυγές

Όμως εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε σε ησυχία τον κ. Καραμέρο.

Γι αυτό και τον προκαλούμε να απαντήσει άμεσα και χωρίς υπεκφυγές:

Οι Δήμαρχοι Λυκόβρυσης- Πεύκης, Παπάγου Χολαργού και Μεταμόρφωσης σήμερα είπαν ψέματα;
Πίεσε ή όχι τους συγκεκριμένους Δημάρχους να συμμετάσχουν σε κοινοπρακτικό σχήμα της Περιφέρειας για το πρόγραμμα της επισιτιστικής βοήθειας, ζητώντας τους παράλληλα να αρνηθούν να συμμετάσχουν σε άλλο σχήμα που δεν θα είχε την Περιφέρεια ως επικεφαλής εταίρο;
Είπε ή δεν είπε ότι από τη στάση που θα τηρήσουν οι Δήμοι θα εξαρτηθεί και η μελλοντική σχέση τους με την Περιφέρεια;

Στα ερωτήματα αυτά δεν απαντά ο κ. Καραμέρος.

Αντίθετα, πετά «λάσπη στον ανεμιστήρα» χρησιμοποιώντας πομπώδεις φράσεις του τύπου «το πάρτι  τελείωσε».  Τον προκαλούμε να απαντήσει άμεσα για ποιο πάρτι μιλά. Με στοιχεία και ονοματεπώνυμα, κι όχι αόριστα.

Αν δεν απαντήσει, θα αποδείξει ότι εκτός από αντιπεριφερειάρχης που εκβιάζει, σύμφωνα με τις καταγγελίες των Δημάρχων, θα είναι και συκοφάντης αντιπεριφερειάρχης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η κα Δούρου, δεν συμμερίζεται τις μεθόδους και πρακτικές Καραμέρου. Το ίδιο πιστεύουμε ότι ισχύει και για τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Εμείς από την πλευρά μας ξεκαθαρίζουμε ότι ως Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού επιδιώκουμε να έχουμε σχέσεις συνεργασίας με όλους τους θεσμούς του Κράτους, αρκεί οι σχέσεις αυτές να στηρίζονται στην ισοτιμία και την ειλικρίνεια.

Η Αυτοδιοίκηση δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται, δεν απειλείται.

Τέλος, όσον αφορά την καταπολέμηση της φτώχειας, δεν περιμέναμε ως Αυτοδιοίκηση τον κ. Καραμέρο να μας πει πόσο σοβαρή υπόθεση είναι.
Το γνωρίζουμε καλά ως Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, μέσα από την πετυχημένη λειτουργία 4500 κοινωνικών δομών σε όλη τη χώρα, με τις οποίες χωρίς καμία χρηματική ενίσχυση από τις Περιφέρειες, στηρίζουμε καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες αδύναμους συμπολίτες μας.

 Οι Δήμοι δεν περίμεναν τα χρήματα του Ευρωπαϊκού Ταμείου για να στηρίξουν τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια. Άλλοι φαίνεται είναι αυτοί που θεωρούν τα χρήματα κίνητρο, «για να ανακαλύψουν» τη φτώχεια και να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

http://gpatoulisblog.blogspot.gr/2015/02/blog-post_96.html