05 Φεβρουαρίου 2015

Κορίτσια…ο Τσίπρας

Όλα παίζουν ρόλο στην πολιτική και πολύ περισσότερο η εμφάνιση.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύει αυτό που λέει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ. Η καλλονή βουλευτής του κόμματος Μπερλουσκόνι Λάουρα Ραβέτο, είναι ενθουσιασμένη από τον κ. Τσίπρα και δεν… κρατιόταν.

Όταν τη ρώτησαν σε πολιτική τηλεοπτική εκπομπή της RAI ποια είναι τα συμπεράσματα από τη συνάντηση Τσίπρα – Ρέντσι απάντησε δημοσίως; «Α, εκείνο που πρέπει να σας πω είναι ότι ο Τσίπρας είναι ωραίο παιδί»!

Και όχι μόνο αυτη αλλά και άλλη βουλευτής, η Πίνα Πιτσιέρνο, του κόμματος του Ρέντσι αυτή, εκφράστηκε θετικά για τον έλληνα πρωθυπουργό, λέγοντας θερμά λόγια για την πολιτική του κατά της λιτότητας.

Και δεν είναι μόνον οι ξανθές ιταλίδες βουλευτίνες έδειξαν θαυμασμό για τον κ. Τσίπρα. Εδειξαν και οι… τηλεπαρουσιάστριες.

Μία εξ αυτών, η οποία μάλιστα θεωρείται η πιο δημοφιλής και η πιο έμπειρη (κάτι δηλαδή σαν την  Ελλη Στάη της Ελλάδας, όπως μου είπαν), η Λίλι Κρούμπερ, είπε στις ειδήσεις τα καλύτερα λόγια για τον κ. Τσίπρα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του επισκέψεων στην Ιταλία πολλές Ιταλίδες ζητούσαν αυτόγραφα από τον κ. Τσίπρα, τραγουδούσαν μαζί του το… «Bella ciao» και ορισμένες μάλιστα τον αποκαλούσαν…Antonio Banderas σύμφωνα πάντα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ.