21 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟ-Ακόμα γελάει ο Άδωνις με την κ@λοτούμπα-Επική ατάκα Κυριάκου

-Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε με μνημόνιο χωρίς χρήματα…
-Κύρτσος: Το παραμύθι δεν είχε διάρκεια

Η συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωζώνη πάνω στο δισέλιδο κείμενο, ήταν η αφορμή για να... τρολάρει την Κυβέρνηση μέσω Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ με χαρακτηριστικό τρόπο ανέφερε σε tweet του...
«Ότι θα πήγαινα στη Βουλή για να ψηφίσω Μνημόνιο με εισηγητές Υπουργούς τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη ομολογώ δεν το περίμενα!» έγραψε, ενώ νωρίτερα είχε tweetάρει «Θα κάνω πλάκα γενικά αλλά πριν θέλω να πω ότι τέτοια πολιτική αναισχυντία δεν έχω ξαναδεί: έκαναν εκλογές και είπαν σε όλα Ναι! Με ξεπερνά!» και «Έχουμε και λέμε: Τρόικα (παρούσα), Αξιολόγηση (εδώ), Στόχοι (ίδιοι), Πρόγραμμα που παρατείνεται (το ίδιο), Διαγραφή χρέους (γαργάρα)...».















Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε με μνημόνιο χωρίς χρήματα…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε στο Twitter τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εταίρους.

«Ζητούσαμε χρήματα χωρίς μνημόνιο και μάλλον βρεθήκαμε με μνημόνιο χωρίς χρήματα!..», έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.



Κύρτσος: Το παραμύθι δεν είχε διάρκεια

Ο Γιώργος Κύρτσος χαρακτήρισε «αναμενόμενα έως πενιχρά τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης» με σχόλιο του στο Twitter. Επίσης ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «μεγάλο θύμα της διαπραγμάτευσης το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Αναλυτικά τα tweets του κ. Κύρτσου: