15 Φεβρουαρίου 2015

Παραδόθηκε για το διπλό άγριο φονικό στον Κορυδαλλό - Είχε επικοινωνήσει και με τη γυναίκα του

Ο 65χρονος συνταξιούχος παραδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αστυνομία και ομολόγησε πως την Τρίτη είχε σκοτώσει την αδελφή του και τον άντρα της, στον Κορυδαλλό.

Ο 65χρονος άντρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την προφυλάκισή του για το άγριο φονικό στον Κορυδαλλό.

Ο δράστης που παραδόθηκε το Σάββατο, είχε τηλεφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες με τη σύζυγό του από απόρρητο νούμερο, λέγοντάς της πως είναι καλά και σε λίγες ημέρες θα τα πούνε.

Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Τρίτη στον Κορυδαλλό. Οι περίοικοι στην οδό Κρέσνας άκουσαν απανωτούς πυροβολισμούς. Στο κέντρο της άμεσης δράσης τηλεφώνησε ένας άνδρας που είπε “βοήθεια, με έχουν πυροβολήσει, αιμορραγώ”.

Ο άνδρας πρόλαβε να δώσει και τη διεύθυνση στην οδό Κρέσνας ωστόσο οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να τον βοηθήσουν. Ο άτυχος άνδρας είχε ξεψυχήσει μέχρι να φτάσουν. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα. Πλάι στον άτυχο άνδρα κείτονταν νεκρή και μια γυναίκα.

Δράστης του άγριου φονικού ήταν ο αδελφός της νεκρής γυναίκας, ο οποίος αφού την πυροβόλησε εν συνεχεία σκότωσε και τον άντρα της αδελφής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν τον 65χρονο άντρα στο αποτρόπαιο φονικό είναι κληρονομικοί.