20 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Aυγή κατά Καμμένου για το «Κούγκι»: Δεν είναι μόνο τραγελαφικό αλλά και επικίνδυνο

Η ΑΥΓΗ που δημοσίευσε την καρικατούρα του Σόιμπλε σαν SS κατηγορεί τον Καμμένο σαν τραγελαφικό και επικίνδυνο...

Είναι λάθος να φαντασιωνόμαστε μάχες και ναυμαχίες, συγκρούσεις εξ αποστάσεως και εκ του συστάδην, γράφει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Επίθεση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για τα όσα υποστήριξε πριν από δύο ημέρες, ότι, δηλαδή, αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι, εξαπέλυσε η Αυγή.

Σε άρθρο του Γιώργου Ανανδρανιστάκη με τίτλο «Από πού πάνε για το Κούγκι» ο δημοσιογράφος «καρφώνει» τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας: «Είναι λάθος να φαντασιωνόμαστε μάχες και ναυμαχίες, συγκρούσεις εξ αποστάσεως και εκ του συστάδην. Δεν είναι μόνο τραγελαφικό, είναι και επικίνδυνο».

«Η πράξη της εκούσιας αυτανάφλεξης είνα μεν ηρωική, δεν είναι όμως και το καλύτερο που μπορείς να προτείνεις σε έναν λαό εν έτει 2015. Το θέμα δεν είναι να πεθάνουμε ηρωικά, το θέμα είναι να ζήσουμε ηρωικά» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος της Αυγής.

Και καταλήγει στο άρθρο του για τον Πάνο Καμμένο: Η ιστορία είναι καλός σύμβουλος αρκεί να τη διαβάζεις και να την ερμηνεύεις σωστά. Να βρίσκεις δηλαδή τις σωστές αναλογίες του χθες με το σήμερα, χωρίς ψιμύθια και μύθους εθνικούς. Αλλιώς είσαι σε αέναο πόλεμο πότε με τους Τούροκους, πότε με τους ναζί, πότε με τους Ενετούς. Πολεμάς λάθος εχθρούς, με λάθος μέσα. Αντί να βάλεις πάνω στο τραπέζι τον ορθό λόγο, βάζεις τον γκρα, το πανάρχαιο μακρύκανο ντουφέκι που θέλει καθάρισμα ανά δέκα λεπτά για να μην μπλοκάρει».