18 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Ο Καμμένος τρομοκρατεί τα ΜΜΕ-Πανάρας: «Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια»

«Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, για τις απαράδεκτες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κώστας Καραγκούνης δήλωσε συγκεκριμένα,

«Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του».

«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται», αναφέρει κλείνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Ποτάμι: Εμπρηστικές δηλώσεις, να απολογηθεί ο Τσίπρας

Το Ποτάμι από την πλευρά του, χαρακτήρισε «εμπρηστικές» τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί για την επιλογή του.

«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο», τονίζει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

ΠΑΣΟΚ: Αντί να απειλεί για Κούγκι να μην παίζει με τα σπίρτα

Σκληρή επίθεση κατά του του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τις επιθέσεις κατά ΜΜΕ άσκησε και το ΠΑΣΟΚ. Τονίζει ότι «υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, είναι απαράδεκτες και βάλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου».

Και καταλήγει λέγοντας: «Αντί ο κ Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Καμμένος: Δεν υποχωρούμε και δεν προσκυνάμε

«Δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκαιο, είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη φράση του «θα το κάνουμε Κούγκι» που είχε πει νωρίτερα σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους του υπουργείου Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό αφορούσε τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup και σημείωσε ότι «είναι σημαντικό ότι ο ελληνικός λαός πάει ενωμένος πλέον σε αυτή την διαπραγμάτευση».

Και πρόσθεσε ότι είναι πιο σημαντικό ότι «ακόμη και πολίτες που δεν μας στηρίξανε στις εκλογές έχουν ενώσει τη φωνή τους, και όταν το έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο, κερδίζει».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του στο υπουργείο Άμυνας για το «Κούγκι», ο κ. Καμμένος τόνισε με έμφαση ότι «εμείς δεν θα κάνουμε πίσω δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή, δεν μπορεί να συνεχίσει η εξαθλίωση των Ελλήνων, δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μέτρα αυτά που έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι», ο κ. Καμμένος είπε ότι «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».

Δείτε το βίντεο από την ΝΕΡΙΤ