16 Φεβρουαρίου 2015

ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΠΟ 'ΔΩ! Δείπνο και από τον Μηταράκη με νέους βουλευτές της ΝΔ... υπερ του Σαμαρά αυτός

Στο έντονο παρασκήνιο και στα δείπνα διαφωνούντων που έχουν σκοπό να τον αμφισβητήσουν και να θέσουν θέμα ηγεσίας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Πέμπτη έχει αποφασίσει να απαντήσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού δραστηριοποιείται έντονα και ετοιμάζεται να απαντήσει τις επιθέσεις που πιθανόν θα γίνουν εναντίον του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πέμπτης.
Πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης επιχειρεί να οργανώσει δείπνο αν και δεν θεωρείται αντίβαρο σε αυτό της Μαριέττας Γιαννάκου.

Το δείπνο θα γίνει στο εστιτόριο Kuzina, στο Θησείο, αύριο το βράδυ και έχουν κληθεί κυρίως νέοι βουλευτές. Τέτοια στελέχη είναι οι βουλευτές Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Φορτσάκης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι οφείλουν την εκλογή τους στον κ. Σαμαρά.

Στους υποστηρικτές του κ. Σαμαρά βρίσκονται επίσης οι βουλευτές Κώστας Βλάσσης της Αρκαδίας, Αννα Καραμανλή, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Μάνος Κόνσολας, Κώστας Κατσαφάδος, Μαρία Αντωνίου κλπ.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των υπόλοιπων ευρωβουλευτών, που επίσης δικαιούνται τον λόγο στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μεταξύ των οποίων και στελέχη που πρωταγωνίστησαν στις πρόσφατες εκλογές, όπως η Μαρία Σπυράκη.

Οι Χρύσανθος Λαζαρίδης (δεν είναι βουλευτής) και Δημήτρης Σταμάτης συμβούλευσαν τον Αντώνη Σαμαρά να οργανώσει την αντεπίθεσή του στις επιθέσεις που δέχεται από πολλά κορυφαία στελέχη. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κούρσα διαδοχής, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

Το πανέμορφο εστιατόριο Kuzina, στο Θησείο, που θα φιλοξενήσει το δείπνο με οικοδεσπότη τον Νότη Μηταράκη αύριο το βράδυ: