10 Φεβρουαρίου 2015

Δεν εξελέγησαν βουλευτές και γύρισαν στο… μεροκάματο-Τι δουλειές κάνουν;

Η ανανέωση της  Βουλής σε πρόσωπα είχα σαν αποτέλεσμα πολλά κορυφαία ονόματα να μην εκτός και να γυρίσουν στο… μεροκάματο.

Κώστας Μαρκόπουλος, Δάνης Τζαμτζής, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Ταμήλος, Άννα Διαμαντοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Γιώργος Καλατζής, Μιχάλης Κασσής είναι μόνο μερικοί από τους πρώην βουλευτές που επιστρέφουν στις δουλειές τους.

Ο  Κώστας Μαρκόπουλος έχασε την έδρα του στην Εύβοια και επέστρεψε στα χειρουργεία συνεχίζοντας να ασκεί το ιατρικό λειτούργημα.

Ο  Μιχάλης Ταμήλος συνεχίζει τη δραστηριοποίηση του στον κατασκευαστικό τομέα επαναλειτουργώντας το γραφείο πολιτικού μηχανικού που είχε.

Ο  Δάνης Τζαμτζής έχασε την έδρα του στην Πέλλα και πλέον ασχολείται με τα στρέμματα με ροδακινιές που έχει ενώ σκέφτεται να γίνει και ελαιοπαραγωγός.

Η πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,  Άννα Διαμαντοπούλου διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real news η  Άντζελα Γκερέκου δηλώνει πως χρειάζεται χρόνο να σκεφτεί τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ο  Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος επέστρεψε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στα διδακτικά του καθήκοντα ενώ ο  Φίλιππος Σαχινίδης επέστρεψε στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα.

Ο  Προκόπης Παυλόπουλος διδάσκει επίσης στο μεταπτυχιακό του τμήματος Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής.

Ο  Πάνος Παναγιωτόπουλος ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει το δικηγορικό του γραφείο ενώ ο  Γιάννης Μιχελάκης επιστρέφει στον χώρο των ΜΜΕ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλατζής και ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί ενεργέστερα στο φαρμακείο που διατηρεί ενώ τέλος ο  Μιχάλης Κασσής επιστρέφει στην τεχνική εταιρεία που διατηρεί ενώ έχει και τρία ορνιθοτροφεία.