10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Τι εννοούσε όταν αποκάλεσε «απίθανο» τον Αλέξη Τσίπρα

Έβαλαν τον Τσίπρα να του στείλει ευχαριστήριο τηλεγράφημα και ο Μητσοτάκης εννοούσε ότι είναι απίστευτα τα όσα λένε!

Ενα σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή, τις οποίες έσπευσε να παρακολουθήσει, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους πολιτικούς κύκλους και όλοι προσπάθησαν να ερμηνεύσουν αν το είπε αρνητικά ή θετικά.

«Είναι απίστευτος» είπε ο πρώην πρωθυπουργός για τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το τέλος της ομιλίας του τελευταίου στη Βουλή, την οποία παρακολούθησε από την αίθουσα της Ολομέλειας... Σύμφωνα με το «Εθνος», ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος υπερασπίστηκε με πάθος τον φιλελευθερισμό καθ' όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής διαδρομής του, σίγουρα θα ένιωσε πολύ άβολα στις θέσεις των επισήμων ακούγοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Χθες, σε όσους τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του προκειμένου να του ζητήσουν την άποψή του για τις εξελίξεις -μετά και την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης- απαντούσε σχεδόν μονολεκτικά: «Είμαι πολύ ανήσυχος...».

Ο συνήθως ψύχραιμος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήγησε με πολύ λίγες λέξεις τη φράση που είπε αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας Τσίπρα στη Βουλή...