05 Φεβρουαρίου 2015

“Την Κυριακή θα ισχύσει ο νόμος της Τούμπας”

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ :))

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, “Θύρα 4” προτρέπει τους παίκτες της ομάδας “... να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή” ενόψει Ολυμπιακού και να πωρώσει τους οπαδούς των Θεσσαλονικέων, τονίζοντας πως “... όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος”.

Η ανακοίνωση της "Θύρας 4":

«Ο αγώνας με τον γαύρο είναι ένας από τους 13 τελικούς που απομένουν. Η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους 12 είναι ότι αυτό το ματς είναι από σήμερα ΑΣΟΣ. Ο Άσος θα έρθει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Προτρέπουμε τον κόσμο να μην δείξει καθόλου ανοχή στο στημένο κοράκι που θα ορίσουν τα σκυλιά του Μαρινάκη.

Επίσης όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος. Προτρέπουμε τους παίκτες μας να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή μας και να αντιμετωπίσουν τους γαύρους με μίσος, ποδοσφαιρικό… Η οργή μας για τα όσα έχουμε δει ας ξεσπάσει στους παίκτες τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας-εγκληματικής οργάνωσης. Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ και αν δεν έρθει το πρέπον αποτέλεσμα…»