09 Φεβρουαρίου 2015

Στον αυτόματο πιλότο για δραχμή χωρίς καμία διαπραγμάτευση-Βαρουφάκης: "Τι σημασία έχει αν συναντήθηκα με τον Βίζερ;"

Δηλ. όταν ένας υπουργός, που οι κλακαδόροι τον αποθεώνουν λέει: "Τι σημασία έχει αν συναντήθηκα για τον τάδε", αυτό είναι διαπραγμάτευση ή σημαίνει "τους λέω παπαριές για να μας πετάξουν μια ώρα αρχύτερα από το ευρώ και να φανεί ότι με πετάνε αυτοί και δεν φεύγω εγώ"
Εννοείται ότι οι δημοσιοκάφροι ταϊζουν κουτόχορτο και ασχολούνται με το γιατί άργησε ή γιατί έμεινε τη νύχτα η μηχανή του στο Υπουργείο...

Διαβάστε και γελάστε με το τι προτάσσουν σαν είδηση:

Να γιατί δεν χρειάζεται αστυνομική προστασία ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Με το καραούλι που στήνουν κάθε πρωί οι δημοσιογράφοι έξω από το υπουργείο, τον πηγαίνουν συνοδεία μέχρι την πόρτα του υπουργείου του...
Σήμερα τους κοίταζε πάλι έκπληκτος αλλά με το γνωστό cool ύφος και τους ρώτησε: «Το περιμένατε πραγματικά αυτο; Κάθε μέρα αυτό θα γίνεται οπότε να μην κουράζεστε και να μην πάθετε και τίποτα». Ο κ. Βαρουφάκης έφτασε με δυσκολία λόγω του... συνωστισμού που επικράτησε έξω από το υπουργείο.

Τον ρώτησαν επίσης αν έχει αφήσει από χθες τη μηχανή στο υπουργείο και απάντησε ναι.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όταν ρωτηθηκε αν συναντήθηκε με τον επικεφαλης του euroworkingroup κ. Βίζερ, απαντησε: «Τι σημασία έχει;»