07 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΑΝΤΖΑΣ "ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ" ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Αυτοί είναι οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής-Σάρωσε ο Νικήτας

Σάρωσε ο Νικήτας. Πρώτος σε ψήφους μεταξύ των υποψηφίων Αντιπροέδρων της Βουλής ο "γαλάζιος" βουλευτής. Δεν εξελέγη ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψηφοφορία και για τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου της Βουλής με τον Νικήτα Κακλαμάνη της Νέας Δημοκρατίας να σαρώνει καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους μεταξύ όλων των υποψηφίων Αντιπροέδρων της Βουλής.

Συγκεκριμένα η υποψηφιότητα του βουλευτή Α ´ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Δ´ Αντιπροέδρου της Βουλής συγκέντρωσε 247 ψήφους και εκλέγεται πανηγυρικά ενώ στην ίδια κάλπη βρέθηκαν 34 λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Από εκεί και πέρα για τη θέση του Α ´. Αντιπροέδρου ο Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 229 ψήφους έναντι 52 λευκών και ενός άκυρου ψηφοδελτίου και εκλέγεται.

Για τη θέση του Β´ Αντιπροέδρου ο Γιάννης Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 235 ψήφους έναντι 47 λευκών και εκλέγεται

Για τη θέση της Γ´ Αντιπροέδρου η Δέσποινα Χαραλαμπίδου του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 229 ψήφους έναντι 50 λευκών και τριών άκυρων ψηφοδελτίων και εκλέγεται.

Για τη θέση του Ε ´ Αντιπροέδρου ο Μιχάλης Αρβανίτης Αβράμης έλαβε μόλις 37 ψήφους έναντι 197 λευκών και 32 άκυρων ψηφοδελτίων και δεν εκλέγεται καθώς ο Κανονισμός της Βουλής απαιτεί τουλάχιστον 75 θετικές ψήφους με αποτέλεσμα η θέση να παραμένει κενή.

Για τη θέση του ΣΤ´ Αντιπρόεδρου ο Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι έλαβε 210 ψήφους έναντι 63 λευκών και 9 άκυρων ψηφοδελτίων και εκλέγεται.

Τέλος για τη θέση του Ζ ´ Αντιπρόεδρου ο Γ. Λαμπρούλης του ΚΚΕ έλαβε 235 ψήφους έναντι 38 λευκών και ενός άκυρου ψηφοδελτίου και εκλέγεται.