22 Φεβρουαρίου 2015

Μαύρο δάκρυ ρίχνει η Βασιλικούλα με την κ@λοτούμπα: "Ρυμουλκήθηκε κι ο ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια"

[Βασιλικούλα εμείς στα λέγαμε από καιρό... δεν υπάρχει άλλος δρόμος καλοπέρασης (γιατί αυτό που ζούμε είναι καλοπέραση όσο κι αν τσιρίζετε για πείνα, αυτοκτονίες κ.λπ αηδίες που λέτε) Πάντως πρέπει να σου πούμε κι ενα μπράβο που δεν έκανες κι εσύ κ@λοτούμπα να χειροκροτάς όπως σχεδόν όλοι οι άλλοι ΣΥΡΙΖΑίοι...]

Αυτό ήταν λοιπόν... ρυμουλκήθηκε κι ο ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια
Της Βασιλικής Σιούτη

Αυτό ήταν λοιπόν, ρυμουλκήθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια. Το χθεσινό κείμενο όσων συμφωνήθηκαν δεν αφήνει καμία αμφιβολία.
Οι αδικίες των μνημονίων δεν αίρονται και όλες οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ χρειάζονται την έγκριση της τρόικας που τώρα θα αποκαλούνται Θεσμοί. Μία από τα ίδια δηλαδή, με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να καθίσταται κενό γράμμα.
Να δούμε τώρα πόσοι θα καταπιούν την κάμηλο και θα ακολουθήσουν την τακτική του ΠΑΣΟΚ, (να υποστηρίζουν ότι “δεν είναι αυτό που νομίζουμε”) και πόσοι με αξιοπρέπεια θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για όσα αγωνίζονταν και πριν, αρνούμενοι την χθεσινή συνθηκολόγηση.

Υ.Γ Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ πανηγυρίζουν από χθες το βράδυ και αυτό από μόνο του λέει πολλά.
ΥΓ2 Θα μπορούσε να διατηρεί κανείς ακόμα κάποιες ελπίδες ότι ίσως αλλάξουν αυτά που δεν έχουν “δημοσιονομικό κόστος”. Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Δημόσια Διοίκηση. Οι επιλογές προσώπων του βαθέως κράτους και της διαπλοκής σε θέσεις κλειδιά, δεν επιτρέπουν όμως ιδιαίτερη αισιοδοξία.

https://vassilikisiouti.wordpress.com