10 Φεβρουαρίου 2015

ΨΙΤ ΓΙΔΙΑ! Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑΞΕ! ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΙΑ!Χρυσοβελώνη: «Στο Μνημόνιο υπάρχουν όροι προς τη σωστή κατεύθυνση»

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμφωνεί με την πρόταση Βαρουφάκη για αποδοχή του 70% των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου

Διαλλακτική προς μια συμφωνία με την Ευρώπη βασιζόμενη σε ένα μεγάλο ποσοστό των όρων του Μνημονίου ερμφανίστηκε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Χρυσοβελώνη υποστήριξε ότι «μέσα στο Μνημόνιο υπήρχαν όροι προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποιες απ' τις μεταρρυθμίσεις ήταν προς την σωστή κατεύθυνση», τασσόμενη στο πλευρό του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη που έκανε λόγο για συμφωνία με 70% Μνημόνιο.

Η ίδια, ερωτηθείσα αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει προσαρμόσει τις θέσεις της, απάντησε: «Επειδή είπαν για κωλοτούμπα της κυβέρνησης, ο Βαρουφάκης τόνισε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο...».

Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η συγκυβέρνηση στην κόντρα με τους Ευρωπαίους ανέφερε: «Θέλουμε η λύση που θα βρεθεί να είναι προς όφελος του ελληνικού λαού και χωρίς να παίρνουμε δάνεια. Εμείς, η κυβέρνηση, στοχεύουμε ψηλά. Στοχεύουμε δηλαδή στο καλύτερο δυνατόν αλλά δεν θα συμβιβαστούμε με λύσεις που θα είναι σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού».