19 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Η Ζωή αποθεώνει Πάκη για το κάψιμο της Αθήνας και του ζητάει δημοψήφισμα για δραχμή

"Θα πρωτοστατήσετε στην αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού" του έλεγε κι αυτός που έχει ψηφίσει μνημόνιο και 500 εφαρμοστικούς νόμους, την κοίταγε απαθής... ευτυχώς δηλ γιατί ως γνωστόν αν αντιδράσει ο Πάκης θα γίνει χαμός...

«Φωτιές» άναψε η προσφώνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλο.

Κατα την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε χαρακτηριστικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως πίστη της είναι οτι  δεν θα διστάσει να πει «όχι» στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ούτε και  θα διστάσει να ενεργοποιήσει μηχανισμούς όπως  δημοψηφίσματα.

Επιπλέον η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο βράδυ της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!!

«Το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη του 2008 όταν δολοφονήθηκε από αστυνομικούς ο 15χρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και ενεργοποιήθηκαν μιντιακοί, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί για τη συγκάλυψη της δολοφονίας ήσασταν εκείνος που με αποφασιστικότητα, με αίσθημα δημοκρατικού καθήκοντος σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε:

«Ως υπουργός Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης δηλώσατε αμέσως, δημόσια και απερίφραστα, ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Και αποτελέσατε πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης για τους πολίτες».

Σημειώνουμε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Παρασκευή και 13! Και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο: