19 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Με τον Γ. Στουρνάρα συναντάται ο Γ. Δραγασάκης και ο "Μαρξιστής" Μηλιός τους καλεί να μην πουλάνε αριστεροσύνη

Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι ο τραπεζικός κλάδος και τα θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο. Υπενθυμίζεται ότι χθες το ΔΣ της ΕΚΤ ενέκρινε την αύξηση του ELA κατά 3 δισ. ευρώ.
Με τον Γ. Στουρνάρα συναντάται απόψε ο Γ. Δραγασάκης

Με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα θα συναντηθεί απόψε στις 17.30 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης.
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι οι τράπεζες και τα θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο.

Σημειώνεται ότι χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ ενέκρινε την επέκταση του ELA κατά δυο εβδομάδες με παράλληλη αύξηση του ποσού στα 68,5 δισ. ευρώ, από τα 65,5 δισ. ευρώ πριν.

Η νέα συνεδρίαση του ΔΣ έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου.

Μηλιός: Σε τόσο δύσκολες ώρες να μην επιδεικνύουμε αριστεροσύνη…

Ο Γιάννης Μηλιός με παρέμβασή του στο Facebook αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούστηκαν μετά την κατάθεση του αιτήματος για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.
«Επειδή παρατηρώ πολύ κουβέντα, περιττή και άστοχη, σε τόσο δύσκολες ώρες, δε χρειάζεται να επιδεικνύουμε ούτε την αριστεροσύνη ούτε την “κομματικότητά” μας. Να σωπαίνουμε και να πράττουμε. Ο σκοπός μας ξεπερνάει».