05 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ->Τσίπρας: Δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο από την Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Για όσους δεν το πρόσεξαν (μπορεί και να μην μεταφράστηκε): Ο Σόμπλε είπε "εκκρεμεί η τελευταία αξιολόγηση του προγράμματος που κανονικά θα είχε λήξει αλλά παρατάθηκε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου για να γίνει η αξιολόγηση και σήμερα έχουμε 5 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει γίνει η αξιολόγηση". Πόσο πιο ξεκάθαρα να σου πει ρε Αλεξάκη ότι έχεις υποχρεώσεις που δεν έχεις εκπληρώσει; Κάθε τρεις και λίγο θα σου επαναλαμβάνουν τι πρέπει να κάνεις; 

«Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και τις προτάσεις της Γερμανίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα έχει τη δική της φωνή, έχει πλέον προτάσεις. Καταθέσαμε αυτές τις προτάσεις τεκμηριωμένα και με αξιοπιστία στους εταίρους μας. Περιμένουμε προτάσεις και από τους εταίρους. Περιμένουμε ακόμα με μεγάλο ενδιαφέρον και τις προτάσεις της Γερμανίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής