16 Φεβρουαρίου 2015

Πως ο Λαφαζάνης παράτησε τον Παππά και πήγε καρφί στον Τσίπρα μόλις έμαθε για Αβραμό

Πρόεδρε πολεμάμε το μνημόνιο, δεν θα ψηφίσουμε μνημονιακό πρόσωπο για ΠτΔ

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου ήταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείας είχε επιφορτιστεί  να ενημερώσει την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η αντίδραση των μελών της ΠΓ ήταν τέτοια που ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό και ζήτησε να τον συναντήσει προκειμένου να του εκφράσει προσωπικά τις αντιρρήσεις του.

Όπερ και εγένετο. Μάλιστα οι δύο άντρες (Παππάς και Λαφαζάνης) έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου με διαφορά … ώρας, αφού ο κ. Παππάς έμεινε μέχρι και τη λήξη της συνεδρίασης του κομματικού οργάνου της  Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο χειμαρρώδης υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης φημίζεται για το γεγονός ότι «δεν μασάει τα λόγια του», ενώ άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά διαμηνύουν με νόημα ότι «ο Παναγιώτης σέβεται και εκτιμά τον Αλέξη Τσίπρα, όπως σέβεται και την δική του ιστορία και πορεία…».

http://www.paraskhnio.gr/pos-o-lafazanis-parekampse-ton-pappa-ka/