12 Φεβρουαρίου 2015

Τα άστρα ενώνουν Τσίπρα και Μέρκελ

Τα  άστρα…χρόνια δεν κοιτούν, όπως είναι γνωστό αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό είναι πως δεν κοιτούν ούτε τις πολιτικές διαφορές. Τι κι αν έχουν 20 χρόνια διαφορά και μεταξύ τους υπάρχει πολιτική άβυσσος, η συναστρία της  Καγκελαρίου Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι έχουν κάθε δυνατότητα για μια δυνατή και πολύ καλή σχέση.

Η κα  Μέρκελ και ο κ.  Τσίπρας συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας καθώς από τη συμφωνία των δύο αυτών ισχυρών προσωπικοτήτων εξαρτώνται πολλά για πολλούς.

Σήμερα τον αντίκρισε για πρώτη φορά στη ζωή της, αν και πριν είχαν συναντηθεί …σε γελοιογραφίες σε δεκάδες περιοδικά και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο.  Πλησίασε τον  Πρόεδρο της Γαλλίας κ.  Ολάντ με τον οποίο ο κ. Τσίπρας συνομιλούσε και αμέσως μετά εκείνος την χαιρέτησε.

Τον συνεχάρη για την εκλογή του και του είπε ότι ελπίζει σε μια καλή αν και θα είναι δύσκολη συνεργασία για να της απαντήσει «το ελπίζω».

Πώς θα εξελιχθεί όμως η  σχέση τους; Πριν το δούμε από τα γεγονότα ρίξαμε μια ματιά στη συναστρία τους ….για να διαπιστώσαμε πόσο ταιριαστό πολιτικό ζευγάρι θα ήταν.

Για όσους ασχολούνται με την αστρολογία ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα τρίγωνα και οι σύνοδοι στα ωροσκόπια δύο ανθρώπων

Σύνοδος Ερμή-Ηλιου-Δία-Ουρανού με Ερμή –Αφροδίτη-Ερμή-Κρόνο στον Καρκίνο

Όπως γράφουν έγκυροι αστρολόγοι  η αρμονική αυτή όψη είναι μια σημαντική ένδειξη για μια ευτυχισμένη σχέση. Καθένας τους μπορεί να ωφεληθεί και να προοδεύσει μέσα από αυτή την όμορφη συνύπαρξη. Θα νιώσουν ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και πολύ τυχεροί για την σχέση τους. Η εμπιστοσύνη του ενός στον άλλο, η αισθητική επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα θα τους κρατάνε για πολύ καιρό μαζί. Τα συναισθήματα μπορεί να έχουν διακυμάνσεις, αλλά θα συνειδητοποιούν έντονα πόσο αγαπιούνται όταν βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον. Μπορεί να έχουν διαφορετική εθνικότητα, κουλτούρα ή θρησκεία, αλλά η αγάπη δεν θα έχει σύνορα. Τα ταξίδια και τα πολιτιστικά ενδιαφέροντα θα κάνουν την σχέση πολύ ενδιαφέρουσα και θα εξελιχθούν μαζί διανοητικά αλλά και υλικά.

Δίας της σε σύνοδο  με την Αφροδίτη του

Ερωτική έλξη. Είναι η κλασική όψη του ζευγαρώματος και του γάμου, στην περίπτωση μας… του πολιτικού «γάμου» Ελλάδας – Γερμανίας που περιμένει όλη η Ευρώπη. Όψη που βοηθάει πολύ την Αφροδίτη να εξωτερικεύει όλη την αισθητική της και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερη στα μάτια του Δία και κατ’ επέκταση στους άλλους. Οι απόψεις του Δία εκπληρώνουν την ανάγκη της Αφροδίτης για έναν σύντροφο που θα τη σέβεται πνευματικά και θα νιώθει ότι μπορεί μαζί του να μάθει πολλά, διευρύνοντας τους ορίζοντες της με ταξίδια. Η όψη ξυπνά την αγάπη και την στοργή στην καρδιά της Αφροδίτης, η οποία νιώθει ότι μπορεί να αναπτυχθεί με την αρωγή του Δία και να εξελιχθεί ως άτομο. Ο ρομαντισμός αποτελεί την ουσία της σχέσης. Τα άτομα αντλούν μεγάλη ικανοποίηση από ό,τι κάνουν, ακμάζοντας κοινωνικά, υλικά και πνευματικά.

Σύνοδος Αφροδίτη-Άρης στην Παρθένο

Η θαυμάσια αυτή όψη χαρίζει μια ισχυρή μαγνητική έλξη μεταξύ τους και θα είναι σχεδόν αναπόφευκτο να μην ενωθούν από την αρχή (Σε αυτό το σημείο βέβαια το Βερολίνο δείχνει να ανθίσταται…). Πρόκειται για μια κλασική περίπτωση σχέσης όπου κυριαρχεί το πάθος, ο φλογερός έρωτας, ο ενθουσιασμός χωρίς αναστολές. Νιώθουν αμοιβαία την ανάγκη για κοινές δραστηριότητες και κοινές αισθητικές απολαύσεις. Η σχέση αυτή μπορεί να μην διαρκέσει για πάντα, αλλά μπορεί να περάσουν ένα συναρπαστικό, ερωτικό και πολύ ευχάριστο διάστημα μαζί.

Σύνοδος  Πλούτωνα με Ηλιο στο Λέοντα

Όταν ο Πλούτωνάς είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο του συντρόφου, η σχέση χαρακτηρίζεται από τεράστια ισχύ και εκφράζει στον απόλυτο βαθμό τo «δέσιμο» του ζευγαριού. Υπάρχει ακατανίκητη έλξη, ανάγκη για έλεγχο, θέματα που άπτονται σεξουαλικών ταμπού. Αν ο Πλούτωνας του συντρόφου κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σας, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ένας στόχος σας στη ζωή, να δημιουργήσει αιφνίδια αλλαγή στη σχέση. Η αίσθηση του τραγικού ή του μοιραίου κάνει πολύ έντονη την παρουσία της εδώ. Υπάρχουν πολύ ισχυρές ελκτικές δυνάμεις και πολλές φορές εγείρονται ζητήματα ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης των μελών. Υπάρχει μυστικότητα ή διάθεση να παραμείνει κρυφή η σχέση για κάποιο διάστημα.

Τρίγωνο Σελήνης με Κρόνο, Ερμή, Αφροδίτη

Τα συναισθήματα και η ερωτική έλξη που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαία και μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί το αγνό αίσθημα της αγάπης, της αφοσίωσης και της αλληλοκατανόησης ή…σε μια οικονομική βοήθεια με κατανόηση (;) σε ότι αφορά την σχέση Ελλάδας – Γερμανίας. Αυτή η όψη δείχνει ότι αισθάνεστε πολύ άνετα να κουβεντιάζετε παρεούλα για οποιοδήποτε θέμα, κι αυτό παρουσιάζεται αμέσως με το ξεκίνημα της σχέσης, και η αλληλεπίδραση ανάμεσά τους είναι τεράστια.

Τρίγωνο Κρόνου, Δία,Ουρανού, Ερμή, Ηλιου με Δία

Δίας τρίγωνο Ερμής: Πολύ καλή επικοινωνία στο ζευγάρι.

Δίας τρίγωνο Ήλιος: Αυτή η όψη καλλιεργεί κοινές νοοτροπίες και φιλοσοφικές αντιλήψεις. Είναι όψη που φέρνει τύχη, αρκετά ταξίδια, αισιοδοξία. Έντονη ζωτικότητα, νόμιμες σχέσεις, χαρίζει διάρκεια και συνέχεια στη σχέση μια και γλυκαίνει τις αντιξοότητες.

 Μ.Π.