19 Φεβρουαρίου 2015

O Γιάνης με ένα νι ζει το παραμύθι του αλλά έχει εγκαταλείψει τη γυναίκα του

Διαστάσεις “Ρομάντζου” παίρνουν πλέον τα life style δημοσιεύματα για τον αστείο υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα Γιάννη Βαρουφάκη
Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω, αποδεικνύει το απόλυτο γέλιο που αναμένεται να μας απλόχερα προσφέρει το επόμενο διάστημα, ο διασκεδαστικός (πρώην) σχολιαστής των πρωινών τηλεοπτικών σκουπιδιών της ελληνικής τηλεόρασης.

Την ίδια στιγμή με κομμένη την ανάσα η ελληνική κοινή γνώμη αναμένει το επόμενο τεύχος του “Hello”, εκεί όπου μαθαίνουμε πως θα υπάρχει πολυσέλιδο (life  style) αφιέρωμα για αυτόν και την σύζυγο του.

Την κλίνη της οποίας ο Γιάννης (Μπ)αρουφάκης έχει βιαίως αποχωριστεί, λόγω του καθήκοντος απέναντι στην πατρίδα…

Αντιγράφουμε από το Πρώτο Θέμα:

Μέσα στην… αντάρα των διαπραγματεύσεων,  υπάρχουν και οι ευαίσθητες στιγμές, οι ομολογίες των… αδυναμιών. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι πίεζαν χθες βράδυ τον Γιάνη Βαρουφάκη να αποκαλύψει το άγριο παρασκήνιο με τους δανειστές, εκείνος, με μια εξομολογητική, ου μην και απολογητική διάθεση τους είπε ότι πρέπει να φύγει για να βρει μια ώρα ελεύθερη να δει τη γυναίκα του, παραδεχόμενος ότι με όλα αυτά τα τρεξίματα του λείπει.

«Είμαστε σαν χωρισμένοι, δεν φταίει σε τίποτα και μου λείπει πολύ» επανέλαβε ο κ. Βαρουφάκης, βγάζοντας και την ευαίσθητη πλευρά του επιφάνεια.