11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!Tην ώρα του κρίσιμου Eurogroup ο Τσίπρας τουϊτάρει μια φωτογραφία και λέει τι του δίνει δύναμη [εικόνα]

Με τη διεθνή κοινότητα να παρακολουθεί κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες στην έκτακτη σύσκεψη του Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες τουϊτάρει μια φωτογραφία από την Αθήνα και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα.
Η φωτογραφία δείχνει τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και το μήνυμά του γράφει: Σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη οι άνθρωποι κάνουν τη φωνή του να ακουστεί. Αυτή είναι η πηγή της δύναμής μας.


Σακελλαρίδης: Γεννήθηκε νέο κίνημα πλατειών

«Το τσουχτερό κρύο και το χιόνι δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να γεννηθεί ένα νέο «κίνημα πλατειών» προκειμένου να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στην φτώχεια και την ανεργία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Τόνισε ότι «οι πολίτες της Αθήνας και δεκάδων άλλων πόλεων της Ελλάδας και της Ευρώπης δίνουν και πάλι ζωή στις πλατείες σε διαδηλώσεις ενάντια στη λιτότητα».

Και ο κ. Σακελλαρίδης κατέληξε: «Στο Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής δεν διαπραγματεύεται μόνη της η ελληνική κυβέρνηση αλλά μαζί με τα 10.000.000 των Ελλήνων πολιτών. Η ελπίδα έδιωξε τον φόβο».