08 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Μα τι κύριοι αυτοί οι αναρχοάπλυτοι! Μέχρι και 20€ άφησαν στο κυλικείο...

Εντάξει παλικάρια, κάνατε το κομμάτι που σας είπαν και μπορείτε να αποχωρήσετε τώρα

Καρέ-καρέ η επιχείρηση κατάληψης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

Αλληλέγγυοι στους απεργούς πείνας κατέλαβαν, το μεσημέρι της Κυριακής, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου και ανάρτησαν πανό, διαμαρτυρόμενοι για τις φυλακές τύπου Γ΄.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε καρέ-καρέ την επιχείρηση κατάληψης:



Οι αναρχικοί που κάνουν κατάληψη στην Κουμουνδούρου άφησαν 20 ευρώ για αυτά που θα... πάρουν από το κυλικείο

Συνεχίζεται η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, από περίπου 40 άτομα τα οποία ανήκουν στην αναρχική ομάδα «Ρουβικώνας».

Στην περιοχή επικρατεί ηρεμία, ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα λήξει αυτή η συμβολική κατάληψη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ, οι καταληψίες έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλο το κτίριο.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι, όταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποχωρούσαν από το κτίριο, άφησαν στα γραφεία τους κλειδιά με τα οποία οι καταληψίες μπορούν να μπαινοβγαίνουν σε όλα τα γραφεία, ενώ, ανέβηκαν και στον 7ο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η πληροφορία πως οι αναρχικοί μόλις εισέβαλαν στο κτίριο άφησαν στην είσοδο είκοσι ευρώ για να... προπληρώσουν τα πράγματα που θα πάρουν από το κυλικείο της Κουμουνδούρου.



Σημειωτέον ότι το βράδυ του Σαββάτου περίπου 80 άτομα από τον αντεξουσιαστικό χώρο είχα μαζευτεί πάλι έξω από την Κουμουνδούρου όπου και έγραψαν συνθήματα και έβαψαν τους τοίχους.

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, σήμερα το πρωί αποκατέστησαν τις ζημιές.