19 Μαρτίου 2015

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!! Βορίδης: Ισως καταθέσουμε πρόταση μομφής για την Ζωή-Ντόρα: Λάθος που την ψηφίσαμε

Αυτή η γελοία συναίνεση θα σας στείλει στο 3% και θα σας εξαυλώσει... λες και δεν ξέρατε τι σας περιμένει... καθίστε να την κοιτάτε λίγο ακόμα να σας λέει ότι λαδώνεστε από τη SIEMENS και να μην τολμάτε να της πείτε ότι έπαιρνε επίδομα ανήλικου τέκνου μέχρι τα 35-40 της... απαπαπα θα σας πουνε ακραίους

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μομφής από πλευράς Νέας Δημοκρατίας σε βάρος της Ζωής Κωνσταντόπουλου, άφησε με δηλώσεις του ο Μάκης Βορίδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στα «Παραπολιτικά» επιτέθηκε στην πρόεδρο της Βουλής αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν ρωτάει κανέναν και παίρνει μόνη της αποφάσεις» και σημείωσε χαρακτηριστικά πως χθες «έγινε μια σφαγή γιατί η πρόεδρος αποφάσισε να καταστήσει ρυθμιστικό παίκτη τη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Βορίδης εκτίμησε πως η κυβέρνηση αποδομείται δύο μήνες μετά την εκλογή της ενώ κληθείς να σχολιάσει σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης είπε πως «αυτό προϋποθέτει την πολιτική κατάρρευση της κυβέρνησης».

Άσκησε τέλος σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό λέγοντας πως εκτίθεται με αφορμή την καταγγελία του περί της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ για την οποία είπε στη Βουλή πως επρόκειτο «για εφεύρημα της κυβέρνησης Σαμαρά που έβαλε υποκλέπτοντας τη σφραγίδα του Οργανισμού για να περάσει ρυθμίσεις που ευνοούσαν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα».

Μπακογιάννη: Εκανε λάθος η ΝΔ που ψήφισε θετικά για την Κωνσταντοπούλου

Συνέχεια στην κόντρα της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως έκανε λάθος η Νέα Δημοκρατία όταν έδωσε θετική ψήφο στην πρόεδρο της Βουλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. Έχει δική της ατζέντα την οποία και υπηρετεί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά και την έντονη αντιπαράθεση που είχε με την Πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τη δράση της κ. Κωνσταντοπούλου ως «τεράστιο θεσμικό πρόβλημα» και εκτίμησε ότι το κοινοβούλιο δε μπορεί να λειτουργήσει με τον τρόπο που θέλει η πρόεδρος του.

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά της στη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου απέναντι στη Χρυσή Αυγή: «Προκαλεί πολλά ερωτηματικά, το ψάχνω ακόμα αλλά δεν έχω απαντήσεις» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη η οποία τόνισε πως ήταν λάθος της ΝΔ να δώσει τη θετική της ψήφο στην πρόεδρο της Βουλής.