09 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ! Στρατιές ΣΥΡΙΖΑίων στην κρατική μηχανή (ονόματα)

Καραρρέουν μέρα με τη μέρα, τα παραμύθια που πωλούσαν όχι μόνο προεκλογικά (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και μετεκλογικά, ο Τσίπρας και οι δικοί του περί αξιοκρατίας στη στελέχωση της κρατικής μηχανής και «πράσινα» άλογα. Όλα πήγανε στο βρόντο «πατρίς, θρησκεία, βασιλιάς», που λέει κι ο τραγουδοποιός!

Ξαδέλφια, παρά-ξαδέλφια και κομματικά στελέχη της Κουμουνδούρου, έπιασαν τα πόστα, τη στιγμή που ετοιμάζουν και θέσεις αναπληρωτών γενικών γραμματέων (μετά συμβούλων και συνεργατών) για να βολέψουν ακόμα περισσότερους.

Ο εξάδελφος κ. Γεώργιος Ηρακλέους Τσίπρα στο ΥΠΕΞ, ήταν μόνο η αρχή.Στο υπουργείο Εργασίας, ο Πάνος Σκουρλέτης έχει πλέον στην ομάδα του τον πρώην δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Γιώργο Φλωράτο, ενώ τρία εξέχοντα νεότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει θέσεις-κλειδιά. Ο λόγος, αρχικά, για τη Μαργαρίτα Σύρκου, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η οποία έχει και δική της επιχείρηση παροχής συμβουλών σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων (γραμμένη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών). Επειτα, ο Σέργιος Σερμπέτης, εργατολόγος, θα είναι ο νομικός σύμβουλος του υπουργού Εργασίας και διευθυντής του γραφείου θα είναι ο Δημοσθένης Παπασταμόπουλος, καθηγητής σε ΤΕΙ και μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα πρώτα γραφεία που άρχισαν να στελεχώνονται είναι και αυτό του υπουργού Οικονομίας. Ο Γιώργος Σταθάκης , όπως γράφουν τα “Παραπολιτικά”, έχει πάρει στο γραφείο του ως ειδικές συμβούλους τις Ελένη Ζέρβα, Καλοτίνα Καραγεωργίου, Ελένη Πρεσβέλου και Μαρία Ξιφαρά, η οποία είναι μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας.

http://lykavitos.gr/