08 Μαρτίου 2015

Νέες εικόνες από το συγκλονιστικό ατύχημα του Χάρισον Φορντ

Το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με αίματα, ενώ μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο

Νέες δραματικές εικόνες από το ατύχημα που είχε την περασμένη Πέμπτη ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ είδαν το «φως» της δημοσιότητας την Κυριακή, αποδεικνύοντας πως ο 72χρονος σταρ του Χόλιγουντ, γλίτωσε πραγματικά από θαύμα.
Ο Φορντ τραυματίστηκε όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες, λίγο μετά την απογείωσή του από τοπικό αεροδρόμιο.


Στις παρακάτω, νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο απεικονίζεται ο ηθοποιός αμέσως μετά την πτώση του αεροπλάνου. Το πρόσωπο του Χάρισον Φορντ είναι καλυμμένο με αίματα, ενώ μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο.




Σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζεται η σύζυγος του Χάρισον Φορντ, η ηθοποιός Καλίστα Φλόκχαρτ, καταβεβλημένη και με πρησμένα μάτια από το κλάμα, έξω από το νοσκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο διάσημος σταρ.



Πάντως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ζωή του Χάρισον Φορντ δεν κινδυνεύει, ωστόσο, έχει ένα σπασμένο χέρι, ενώ φέρεται να έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι, έχοντας βαθύ τραύμα.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της συντριβής: